Al şaselea film din seria „Singur Acasă” se lansează anul acesta, cu o lună înainte de Crăciun. Surpriză uriaşă pentru fanii producţiei!

Fanii "Home Alone" de pretutindeni vor avea parte de o surpriză uriaşă anul acesta. Platforma Disney + va difuza pe data de 12 noiembrie, în premieră, "Home Sweet Home Alone", un remake al primului film din această serie realizat în 1990.

14 oct. 2021, 23:06
Al şaselea film din seria „Singur Acasă” se lansează anul acesta, cu o lună înainte de Crăciun. Surpriză uriaşă pentru fanii producţiei!

Fanii „Singur Acasă” de pretutindeni vor avea parte de o surpriză uriaşă anul acesta. Platforma Disney + va difuza pe data de 12 noiembrie, în premieră, „Home Sweet Home Alone”, un remake al primului film din această serie realizat în 1990.

În noiembrie se împlinesc 31 de ani de la premiera mondială a celui mai cunoscut film de Crăciun. Vorbim de „Singur acasă” sau de „Home Alone”.

Chiar dacă au trecut atâţia ani de la lansarea primului film, în fiecare an, în preajma sărbătorilor de Crăciun, milioane de oameni din toată lumea vizionează seria.

„Home Sweet Home Alone” va fi al şaselea film din serie. Lungmetrajul a fost regizat de Dan Mazer, cu un scenariu de Mikey Day și Streeter Seidell.

Noul film îi are în rolurile principale pe Ellie Kemper, Rob Delaney, Archie Yates, Aisling Bea, Kenan Thompson, Pete Holmes, Ally Maki și Chris Parnell.

Scenariul din nou film e asemănător cu celelalte. Max Mercer, în vârstă de 10 ani, e lăsat accidental singur acasă, iar familia pleacă într-o excursie la Tokyo. Hoţii încep să dea târcoale casei şi aşa începe acţiunea.

Primul „Home Alone” va fi difuzat anul acesta de alt post de televiziune

Şoc pe piaţa media din România! Pentru prima dată în peste 20 de ani, filmul „Home Alone” nu va mai fi difuzat de Pro TV, ci de Antena 1.

„Tradiţia Singur Acasă pe Pro TV a fost ruptă în premieră de când există datele de audienţă TV. Niciodată în ultimii 20 de ani, celebrul film cu Macaulay Culkin nu a fost dat de o altă staţie de televiziune, scrie Pagina de Media.

Oficialii postului de televiziune Antena 1 au confirmat informaţia, fără a da alte detalii: anul acesta Singur Acasă – Home Alone se va vedea pe postul Intact.

Macaulay Culkin, actorul care a jucat rolul principal în „Singur Acasă”, avea doar 10 ani atunci când a apărut în primul film. Timpul a trecut și actorul arată de nerecunoscut acum, la cei 40 de ani ai săi. După ce a jucat în „Singur Acasă” și „Singur Acasă 2: Pierdut în New York”, a devenit unul dintre cei mai de succes actori tineri. A ajuns să se situeze pe locul doi în două topuri realizate de VH1 (100 cei mai tari copii-artiști) și E! (50 cei mai tari copii-artiști).


loading...