Al treilea Băsescu în politică. Ioana ar urma să se înscrie în „Noua Republică”

Familia Băsescu se pregăteşte să arunce un nou membru în arena politică. Potrivit ziarului Libertatea, Ioana, fiica mai mare a preşedintelui, intenţionează să se înscrie în formaţiunea Noua Republică, ce va fi lansată oficial sâmbătă.

RomaniaTV.net
20 iun. 2012, 07:25
Al treilea Băsescu în politică. Ioana ar urma să se înscrie în „Noua Republică”

Ioana, fata cea mare a şefului statului, ar urma să intre în politică, la sfârşitul acestei săptămâni. Conform unor surse din rândul democrat-liberalilor, citate de ziarul Libertatea, ea se va înscrie în partidul Noua Republică, chiar în ziua în care formaţiunea condusă de Mihail Neamţu se va lansa oficial în arena politică românească.

Despre posibila intrare în viaţa politică a Ioanei Băsescu s-a vorbit încă de anul trecut, când fata cea mare a familiei Băsescu a înregistrat la OSIM marca Mişcarea Populară.

Mişcarea Noua Republică a apărut în toamna anului 2011, ca urmare a publicării pe internet de către Mihail Neamţu, liderul mişcării, a unui manifest intitulat “Crez politic”. Se doreşte a fi o formaţiune politică de dreapta, adresată în special tinerilor.