Al treilea bebeluş din Timişoara şi mama sa, confirmaţi cu noul coronavirus. Ce simptome a avut nou-născutul

Al treilea bebeluș care s-a născut la maternitatea Odobescu din Timișoara și mama sa au fost confirmați, joi, ca fiind infectați cu noul coronavirus.

RomaniaTV.net
16 apr. 2020, 17:54
Al treilea bebeluş din Timişoara şi mama sa, confirmaţi cu noul coronavirus. Ce simptome a avut nou-născutul

Bebeluşul s-a născut pe 1 aprilie la maternitatea Odobescu din Timişoara, iar cinci zile mai târziu a fost externat împreună cu mama sa.

În urmă cu două zile, micuţul a fost transportat la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu” pentru că tuşea şi avea febră. 

Atât bebeluşul, cât şi mama acestuia au fost supuşi analizelor, iar rezultatele au fost pozitive. Aceştia au fost ţinuţi izolaţi până la aflarea rezultatelor, iar, odată confirmaţi, au fost transferaţi la Maternitatea Bega, spital suport pentru COVID-19, relatează Opinia Timişoarei.

Acesta este cel de-al treilea bebeluşl infectat cu noul coronavirus la Maternitatea Odobescu din Timişoara. Primul provine din Hunedoara şi a făcut parte din lotul celor 10 micuţi confirmaţi iniţial şi ulterior retestaţi. Al doilea bebeluş, care nu face parte din acest grup, a fost internat la Maternitatea Bega în urmă cu două zile împreună cu mama sa.

Ordonanţa 9, anunţată de Vela. Zboruri suspendate, interdicţia exportului de grâu anulată. Ce nu au voie să facă românii de Paşti