Alain Delon, o ultimă dorinţă înainte de a muri

Legendarul Alain Delon, pentru că a împlinit recent onorabila vârstă de 79 de ani, şi-a anunţat care este şi ultima sa dorinţă. Dorinţa pe care şi-a exprimat-o celebrul actor nu are de-a face cu un lucru material sau spiritual, ci cu partea profesională.

RomaniaTV.net
26 nov. 2014, 16:24
Alain Delon, o ultimă dorinţă înainte de a muri

Confidenţele lui Alain Delon vor preţui enorm odată cu trecerea timpului, tocmai de aceea legendarul actor a dezvăluit care este ultima sa dorinţă înainte de a muri.

„Înainte de a muri, aş dori să joc într-un film cu Sophie Marceau, o ador pe această actriţă”, a spus Alain Delon într-un interviu pe care l-a acordat ziarului Le Figaro.

În ciuda vârstei sale înaintate şi a problemelor de sănătate pe care le-a tot întâmpinat în ultima vreme, starul încă mai are multe proiecte profesionale.

Tot în acelaşi interviu acordat publicaţiei franceze, Alain Delon a declarat că: „Dacă cinema-ul nu m-ar fi descoperit, astăzi cu siguranţă nu aş mai fi aici. Aş fi mort. Fiindcă nu am făcut decât prostii, toată lumea ştie asta! Am făcut armata de la 17 la 24 de ani. Am fost un derbedeu”. 

Citeşte şi  Alain Delon, operat de urgenţă la Paris