ALARMANT Bătrân lovit de un lider al revoluţionarilor la protestul de la Timişoara

Un bătrân a fost lovit, miercuri după-amiază, de unul dintre liderii revoluţionarilor care protestează în Piaţa Victoriei din Timişoara, victima fiind scoasă din mulţime de către jandarmi.

RomaniaTV.net
18 ian. 2012, 15:15
ALARMANT Bătrân lovit de un lider al revoluţionarilor la protestul de la Timişoara

Incidentul a avut loc după ce unul dintre liderii revoluţionarilor din Timişoara, Lorin Fortuna, a dat foc, în timpul protestului din Piaţa Victoriei, unor poze reprezentându-i pe Victor Ponta, Ion Iliescu şi Traian Băsescu.

La un moment dat, un bătrân aflat în mulţime s-a apropiat de Fortuna şi a încercat să stingă flăcările, fiind lovit de revoluţionar, scrie Mediafax.

Jandarmii au intervenit imediat şi l-au scos pe bătrân din mulţimea care începuse să vocifereze.

La protestul din Piaţa Victoriei participă aproximativ o sută de persoane, revoluţionari şi sindicalişti.

Protestatarii au steaguri tricolore şi pancarte pe care scrie „România salvează-te„, „Jos Guvernul mafiot„, „Jos Băsescu” şi scandează „Jos Boc„, „Demisia” şi „Jos Băsescu„.

Mitingul este autorizat până la ora 17.00, iar de la ora 18.00 în Piaţa Victoriei sunt aşteptaţi suporterii echipei Poli Timişoara, care vor protesta faţă de modificările aduse Legii 4 din 2008.

Acţiuni de protest au avut loc, în ultimele zile, atât în Piaţa Universităţii din Capitală, cât şi în mai multe oraşe din ţară, între care Cluj-Napoca, Braşov, Vaslui, Iaşi, Deva, Galaţi, Timişoara, Târgu Mureş, Arad, Alba Iulia, Sibiu, Ploieşti, Slobozia, Piteşti, Giurgiu, Slatina, Craiova, Oradea, Constanţa, Suceava şi Focşani.

Protestele au fost declanşate săptămâna trecută, după demisia lui Raed Arafat, în semn de susţinere a fondatorului SMURD. Acţiunile de protest au continuat şi marţi, în ciuda deciziei lui Raed Arafat de a reveni în funcţia de subsecretar de stat la Ministerul Sănătăţii.