Albă ca Zăpada, pe cale de a deveni partid

Liderul Mişcării "Noua Republică",  Mihai Neamţu, a declarat vineri că va demara de la 1 decembrie campania naţională de strângere de semnături pentru constituirea acestei formaţiuni ca partid politic, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
18 nov. 2011, 12:23
Albă ca Zăpada, pe cale de a deveni partid

Mihai Neamţu a precizat că deja platforma a fost înscrisă la OSIM şi că au fost demarate la tribunal procedurile de constituire ca partid.

Liderul mişcării şi-a manifestat speranţa lansării ca partid în data de 25 martie 2012 în cadrul unui congres naţional.

„În mai puţin de cinci săptămâni avem deja 20 de filiale. Avem peste 50.000 de vizitatori online ai platformei şi câteva mii de membri. Vârsta medie este situată între 30 şi 40 de ani”, a declarat Mihai Neamţu.

El a spus că filiale s-au constituit în judeţe mari precum Iaşi, Braşov, Sibiu, Cluj, Bucureşti, Timişoara, Galaţi, Brăila şi a susţinut faptul că există interes şi în diasporă.

În octombrie 2011, fostul ministru al Muncii, Sebastian Lăzăroiu, saluta apariţia iniţiativei Noua Republică.

„Când stăteam pe malul Dunării acum două luni şi îţi spuneam că Albă ca Zăpada este inevitabilă, nu credeam că ea va veni atât de curând. Salut iniţiativa voastră lansată prin Noua Republică. Cred că este cel mai puternic semnal al nevoii de schimbare”, i-a scris la acel moment Lăzăroiu lui Neamţu.