Alba: Reglare de conturi într-un bar. Un şofer de TIR a fost împuşcat

O persoană a fost rănită într-o reglare de conturi ce a avut loc într-un bar din localitatea Şibot, judeţul Alba.

RomaniaTV.net
14 ian. 2012, 09:59
Alba: Reglare de conturi într-un bar. Un şofer de TIR a fost împuşcat

Un şofer de TIR a fost împuşcat cu un pistol cu bile într-o reglare de conturi ce a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un bar din localitatea Şibot, judeţul Alba. Doi bărbaţi sunt audiaţi.

Incidentul a avut loc în jurul orei 4.00 şi a fost vorba despre un conflict spontan, pornit de la preluarea unei comenzi de către barmanul localului. Acesta din urmă a fost şi cel care a sunat la 112 după împuşcături.

Victima este un şofer de TIR de 22 de ani, din Curtea de Argeş, şi a fost internată la spitalul din Alba Iulia, însă starea lui nu este una gravă, iar viaţa lui nu a fost nicio clipă în pericol.

„La 4.20 am primit un apel la 112 chiar de la barmanul localului. Conflictul a pornit de la o comandă preluată de barman. Bărbatul din Cugir, în vârstă de 27 de ani, a folosit un pistol cu bile, a tras trei focuri, din care unul l-a lovit in piept pe bărbatul de 22 de ani din Curtea de Argeş. Toţi cei implicaţi se află la sediul poliţiei din Cugir, au fost identificaţi şi a fost ridicată şi arma. Cel care a tras este deţinător legal de armă cu bile de cauciuc”, a declarat, la România TV, Luminiţa Prodan, purtător de cuvânt IPJ Alba.