Albert Oprea, mărturisiri şocante: „Cu Elena Marin tot de la Survivor făceam amor dacă nu mă vedea nimeni”

Albert Oprea, fost concurent la Survivor din echipa Războinicilor, a stârnit controverse, după ce a făcut o dezvăluire inedită, într-un moment de sinceritate la o emisiune televizată.

22 ian. 2022, 14:59
Albert Oprea, mărturisiri şocante: „Cu Elena Marin tot de la Survivor făceam amor dacă nu mă vedea nimeni”

Albert Oprea a acceptat alături de Elena Marin, fostă concurentă Survivor, provocarea sosurilor picante de la emisiunea „La Măruţă”. Tânărul a surprins pe toată lumea, după ce a răspuns sincer la una dintre întrebări.

„Sper sa nu se supere nimeni din partea Elenei la televizor. Cu Elena Marin aș fi făcut amor dacă nu mă vedea nimeni”, a spus Albert, conform Pro TV.

Elena Marin a fost surprinsă şi a răspuns amuzată. „Wow, Albert, știam că mă placi, dar…”

foto: captură video Pro TV

La rândul ei, Elena Marin a mărturisit că l-ar alege pe Cătălin Măruţă dacă nu ar fi cuplurile deja făcute și ar putea alege pe oricine din showbiz pentru căsătorie.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, împreună cu un tânăr milionar în Dubai. Soţia afaceristului a lipsit de la petrecere. „Ești un om minunat!”

Ce părere are Albert Oprea, despre Andreea Tonciu de la „Survivor România”

De asemenea, Albert Oprea şi Elena Marin au fost puși să numească din sezonul 3 de la „Survivor România” cei mai antipatici concurenți. Amândoi au răspuns acestei întrebări.

„Andreea Tonciu, Roxana Ciuhulescu și Ana Dobrovie, de la Războinici. Încă nu-i cunosc, e doar așa o mică impresie. Îmi pare rău. Nu sunt extrem de antipatici, nu pot să-mi dau cu părerea, că a trecut doar o săptămână, dar după primele trei episoade…”, a spus și Albert Oprea.

Fostul concurent și-a spus părerea după primele trei episoade difuzate la TV.

Potrivit sursei citate, Albert Oprea de la Survivor este un afacerist de succes, deși este foarte tânăr, și s-a făcut remarcat la Survivor.

Elena Marin este cunoscută în România pentru aparițiile în diferite show-uri de televiziune, dar și din câteva seriale. Pe lângă pasiunea pentru dans, Elena Marin de la Survivor a jucat și în seriale și telenovele precum „ Secretul Mariei”, „ Burlacii ”, „ Spitalul de Urgență”. A fost asistentă TV și a apărut în videoclipurile unor artiști celebri precum Anda Adam, Dan Bălan, Connect-R. Elena Marin a fost și dansatoarea Andreei Bălan.

Citeşte şi: Alexandru Arșinel, dezvăluiri după operațiile suferite: „Am rămas cu niște sechele”