Elena Marin, după eliminarea de la Survivor All Stars. Dezvăluiri din competiție. Ce se întâmplă în echipa Faimoșilor: „Atmosfera e ciudată”

Elena Marin, după eliminarea de la Survivor All Stars. Din păcate, pentru ea experiența s-a dovedit a fi un extrem de scurtă, nici bine nu s-a acomodat în competiție, că a fost nevoită să plece acasă, în urma nominalizărilor. Faimoasa face dezvăluiri și spune că "atmosfera e ciudată" în echipa din care a făcut parte.

11 feb. 2024, 08:41
Elena Marin, după eliminarea de la Survivor All Stars. Dezvăluiri din competiție. Ce se întâmplă în echipa Faimoșilor: „Atmosfera e ciudată”
Elena Marin, după eliminarea de la Survivor All Stars

Elena Marin, după eliminarea de la Survivor All Stars. Chiar dacă ar mai fi vrut să stea în competiție, sportiva spune că nu are regrete și se bucură de tot ceea ce îi oferă viața. Spune că a învățat foarte multe din această experiență, care a ajutat-o să se dezvolte foarte mult.

Citește și: Jador, descalificat de la Survivor All Stars. Cine este Războinica pentru care manelistul a fugit din competiție

Elena Marin, după eliminarea de la Survivor All Stars

O aventură neașteptat de scurtă, abia mă adaptasem, abia pornisem motoarele. Până la urmă, s-a dovedit a fi un dezavantaj faptul că am intrat după o săptămână, pentru că toți ceilalți erau deja reobișnuiți cu traseele și condițiile, iar primele zile, oricât de pregătit ai veni, nu poți să zbori pe traseu. Mă bucur că am stat departe de accidentări și că mi-am demonstrat ce mi-am propus.

Nici rău, nici bine. Am venit hotărâtă să îmi văd de treaba mea, și totodată, să nu las loc nimănui să mi se urce în cap. Eu sunt o fană înrăită a bunului simț și așa o să rămân, nu pot să îți zâmbesc în față și apoi să te înjunghii pe la spate, nu am „capacitatea” asta. Și o numesc așa pentru că, în ziua de azi, din păcate, lucrul ăsta devine o calitate, ceea ce e trist. Atmosfera în tabăra Faimoșilor e ciudată, miza mare își spune cuvântul și dărâmă, zilnic, principii.

Regretele nu sunt bune, te țin pe loc. Învăț din fiecare experiență pe care o trăiesc și asta e cel mai important. Viața ne oferă lecții în fiecare zi, totul depinde de fiecare dintre noi, dacă învățăm sau nu.

Survivor e o lecție importantă, din care am învățat multe și prin intermediul căreia m-am dezvoltat ca om. Spre exemplu, am învățat să pierd cu fruntea sus, să nu mă las doborată de eșecuri. Sunt optimistă și gândesc că mereu e loc de mai bine. Când o ușă se închide, o alta se deschide, trebuie doar să fii pozitiv„, a declarat Elena Marin, pentru Ciao.ro.