Alcoolemie record în cazul lui Ioan Albu, fost prefect de Constanţa. Magistraţi au decis arest la domiciliu

A urcat băut la volan și a provocat o tragedie pe șosea. Un fost prefect din Constanța a ucis un șofer de 44 de ani după ce a intrat cu viteză cu bolidul său în mașina victimei. Martorii spun că fostul prefect conducea agresiv și a intrat pe contrasens în momentul tragediei. Imaginile surprinse după accident sunt îngrozitoare.

RomaniaTV.net
21 feb. 2020, 08:15
Alcoolemie record în cazul lui Ioan Albu, fost prefect de Constanţa. Magistraţi au decis arest la domiciliu

UPDATE: Magistrații Judecătoriei Medgidia au dispus, astăzi, măsura arestului la domiciliu în cazul fostului prefect Ioan Albu. Acesta este anchetat penal pentru ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, după ce, în seara zilei de 16 februarie, a condus între Cobadin și Ciocârlia de Sus, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, într-un Peugeot condus regulamentar de un bărbat de 44 de ani.

În urma accidentului, șoferul Peugeoului a murit pe loc.
Decizia instanței de judecată nu este definitivă, poate fi atacată la instanța superioară, la Tribunalul Constanța. 

Teribilul accident s-a produs pe DN3, în localitatea Ciocârlia. Fostul prefect din Constanța, Ioan Albu, se afla la volanul unui jeep și a condus agresiv, potrivit martorilor. Oamenii spun că fostul prefect a depășit mașină după mașină, până în momentul în care a intrat pe contrasens și l-a lovit în plin pe șoferul de 44 de ani.

În cauză continuă cercetările! Astfel, cel care a provocat accidentul este Ioan Albu, care se afla la volanul unui Range Rover.

Fostul prefect din Constanța era beat și gonea la volanul unui Range Rover. Conform unor informații pe surse, fostul prefect avea o alcoolemie uriașă, de 2,4 miligrame de alcool în aerul expirat, consemnează Stiripesurse.ro.

Citeşte şi: Caz incredibil în Prahova. Un poliţist a sunat la 112 pe motiv că îl bate soţia