Alec Baldwin, destăinuri tulburătoare despre crima care a îngrozit Hollywoodul. Cum a ucis-o, de fapt, pe Halyna Hutchins în timpul filmărilor la westernul „Rust”

Alec Baldwin a dezvăluit, într-un interviu TV care urmează să fie difuzat, că nu a apăsat pe trăgaciul armei care a ucis-o pe regizoarea Halyna Hutchins, la filmările pentru westernul „Rust”. Actorul susţine că arma s-ar fi descărcat accidental.

01 dec. 2021, 23:51

Alec Baldwin a făcut dezvăluiri despre crima care a îngrozit Hollywoodul. Îndrăgitul actor a menţionat că nu a îndreptat niciodată nicio armă către nimeni şi că aceasta s-a descărcat accidental.

Ei bine, eu nu am apăsat pe trăgaci. N-aș îndrepta niciodată o armă către nimeni și nu aș apăsa un trăgaci. Niciodată„, i-a spus actorul jurnalistului George Stephanopoulos, de la ABC potrivit Daily Mail.

Alec Baldwin ar putea fi acuzat de crimă

Alec Baldwin și alți membri importanţi ai echipei de producție au fost daţi în judecată de electricianul-șef de pe platoul de filmare, care spune că i-a trecut glonţul pe lângă ureche. La propriu. Acesta susține că glonțul care a ucis-o pe Halyna Hutchins și l-a rănit pe regizorul Joel Souza pe platoul de filmare „l-a ratat la limită”.

Şi Mamie Mitchell, supervizor de scenariu, susţine că ar fi fost rănită de o armă cu care s-a tras la câțiva metri de ea. În plângerea depusă la Curtea Superioară din LA, Mitchell a făcut o afirmaţie controversată, anume că scenariul nu presupunea vreun foc de armă în acel moment.

Citeste si Mărturii-bombă din procesul intentat lui Alec Baldwin. „A ales să joace ruleta rusească!”

Anchetatorii au descoperit mai multe gloanţe adevărate pe platoul de filmare

Reamintim că Alec Baldwin a împușcat-o mortal pe Hutchins și l-a rănit pe Souza pe 21 octombrie după ce a tras cu un revolver Colt în timpul repetiţiilor pentru filmul „Rust”. Arma ar fi trebuit să fie încărcată cu gloanţe oarbe, totuşi, printre acestea, s-a rătăcit şi un glonţ real. Autoritățile încă investighează incidentul, detectivii găsind mai multe gloanțe într-o borsetă de pe platoul de filmare.

Mai mulți membri ai echipei de filmare au intrat în grevă cu câteva ore înainte de incident pentru a protesta față de condițiile de muncă.

Potrivit documentelor depuse în instanță, arma mânuită de Baldwin a fost pregătită de armurierul Hannah Gutierrez-Reed și lăsată pe un cărucior. Ulterior, revolverul a fost luat de regizorul asistent al filmului, care i-a dus-o actorului. Acesta a strigat „armă rece” înainte de a i-o înmâna lui Baldwin, expresie folosită pentru a semnala că arma nu conține gloanțe reale, potrivit documentelor juridice.

Citeste si Ultima fotografie a Halynei Hutchins, înainte de a fi omorâtă de Alec Baldwin. A fost făcută chiar în biserica în care a fost împuşcată