Ultima fotografie a Halynei Hutchins, înainte de a fi omorâtă de Alec Baldwin. A fost făcută chiar în biserica în care a fost împuşcată

O fotografie care o înfățișează pe Halyna Hutchins pe platoul de filmare al filmului „Rust”, încercând să găsească unghiurile cele mai bune pentru imagine, este ultimul instantaneu cu directorul în viaţă, cu câteva minute înainte de a fi ucisă.

26 oct. 2021, 23:08
Ultima fotografie a Halynei Hutchins, înainte de a fi omorâtă de Alec Baldwin. A fost făcută chiar în biserica în care a fost împuşcată

Fotografia – încărcată pe reţelele de socializare de electricianul șef al filmului, Serge Svetnoy – este ultima cu Halyna pe platou. Hutchins poartă o căciulă bej, cu căști acoperindu-i urechile.

Decorul este cel care face fotografia atât de tragică, având în vedere că se afla în interiorul aceleiași biserici în care a fost împușcată și ucisă după ce din arma pe care o ținea Alec Baldwin a ieşit un glonț care i-a adus direct moartea, lovind-o direct în piept.

Ultima poză cu Halyna Hutchins

Citeşte şi De ce a tras Alec Baldwin în direcţia directoarei de imagine, pe care a omorât-o pe platourile de filmare. Cum a ajuns acelaşi glonţ să îl rănească pe regizorul Joel Souza

Potrivit scenariului obținut de TMZ, scena fatală trebuia să-l reprezinte pe Baldwin așezat în strana bisericii, scoțându-și arma din toc și trăgând spre cameră. Actorul a crezut că a primit un „pistol rece”, fără muniție, de la regizorul asistent, dar s-a dovedit că nu a fost aşa.

Citeşte şi Tragedie la Hollywood. Cine e femeia împușcată de Alec Baldwin VIDEO

Într-o postare pe Facebook, Svetnoy a acuzat „nepăsarea și neprofesionalismul” armurierului și asistentului de film, pentru moartea lui Hutchins. El susține că a stat umăr la umăr cu Halyna în timpul împușcăturii fatale, spunând: „O țineam în brațe când a murit. Sângele ei era pe mâinile mele”.