Mărturii-bombă din procesul intentat lui Alec Baldwin. „A ales să joace ruleta rusească!”

Mamie Mitchell, supervizoarea de scenariu a filmului "Rust" şi cea care a sunat la poliție după tragedia de pe platoul de filmare din New Mexico, a depus plângere împotriva actorului. Aceasta susţine că scenariul nu prevedea niciun foc de armă în momentul în care arma lui Alec Baldwin s-a descărcat și a ucis-o pe regizoarea de imagine Halyna Hutchins!

18 nov. 2021, 09:56
Mărturii-bombă din procesul intentat lui Alec Baldwin. „A ales să joace ruleta rusească!”

Mărturii-bombă din procesul intentat lui Alec Baldwin. Actorul a fost dat în judecată de o membră a filmului „Rust”. Mamie Mitchell, supervizoarea de scenariu, a depus o plângere penală împotriva lui Alex Baldwin.

Mărturii-bombă din procesul intentat lui Alec Baldwin

Mamie Mitchel afirmă că scenariul nu prevedea niciun foc de armă în momentul în care arma lui Alec Baldwin s-a descărcat și a ucis-o pe regizoarea de imagine Halyna Hutchins. Plângerea depusă de Mamie Mitchell susține că scenariul presupunea trei planuri apropiate: unul pe ochii lui Alec Baldwin, altul cu o pată de sânge pe umăr și unul „în timp ce își ducea mâna la toc și scotea pistolul”. „Nu era nimic în scenariu despre pistolul care a fost descărcat de inculpatul Alec Baldwin sau de către orice altă persoană”, susţine Mamie Mitchell. Avocatul acesteia l-a acuzat pe actor că „juca ruletă rusească” când a tras cu arma, fără să o verifice!

Ultima fotografie a Halynei Hutchins, înainte de a fi omorâtă de Alec Baldwin. A fost făcută chiar în biserica în care a fost împuşcată

Potrivit datelor primite de instanță, Alec Baldwin a primit arma de la asistentul de regie al filmului, care nu știa că pistolul conține muniție reală și care a spus că e sigur, strigând „pistol rece”. „Alec Baldwin nu se poate ascunde în spatele regizorului adjunct pentru a încerca să scuze faptul că nu a verificat el însuși arma”, a mai spus Mamie Mitchell.

De ce a tras Alec Baldwin în direcţia directoarei de imagine, pe care a omorât-o pe platourile de filmare. Cum a ajuns acelaşi glonţ să îl rănească pe regizorul Joel Souza

După incidentul mortal, în care Halyna Hutchins a fost ucisă, luna trecută, Alec Baldwin și alți membri ai producției au fost dați în judecată și de electricianul-șef de pe platoul de filmare al westernului „Rust”.