Alec Baldwin, primele declaraţii despre moartea directorului de imagine Halyna Hutchins: „Era prietena mea”

Alec Baldwin face primele declarații în faţa jurnaliştilor după ce a împușcat-o mortal, cu o armă de recuzită, pe colega sa Halyna Hutchins pe platourile de filmare. El a declarat că i-a fost o prietenă foarte bună și chiar în ziua în care a ajuns în oraș au ieșit împreună la cină.

31 oct. 2021, 08:50
Alec Baldwin, primele declaraţii despre moartea directorului de imagine Halyna Hutchins: „Era prietena mea”
Alec Baldwin, primele imagini după ce şi-a ucis o colegă

Alec Baldwin le-a spus jurnaliştilor că nu are voie să dea detalii despre ancheta în desfăşurare privind focurile de armă trase pe platoul de filmare la „Rust”, în urma cărora directorul de imagine Halyna Hutchins a murit.

„Nu am voie să fac vreun comentariu pentru că este o anchetă în desfăşurare. Mi-a ordonat şeriful din Santa Fe. Nu pot să răspund la nicio întrebare legat de investigaţie. Nu pot”, a spus Alec Baldwin, în Manchester (Vermont), unde familia se află de la fatalul incident, într-o înregistrare video publicată pe site-ul TMZ.

„Ea era prietena mea, era prietena mea!”, a spus Alec Baldwin despre Halyna Hutchins

„În ziua în care am ajuns la Santa Fe pentru a începe filmările, am luat-o la cină cu Joel, regizorul. Eram o foarte, foarte sudată…scuză-mă, eram o echipă foarte, foarte…știi bine, care filmau împreună un film și atunci acest eveniment oribil s-a întâmplat”, a mai spus Alec Baldwin.

Citeşte şi: De ce a tras Alec Baldwin în direcţia directoarei de imagine, pe care a omorât-o pe platourile de filmare. Cum a ajuns acelaşi glonţ să îl rănească pe regizorul Joel Souza

Alec Baldwin a spus că, după incident, s-a întâlnit cu soţul lui Hutchins şi cu fiul lor, dar a precizat că nu ar şti cum să categorisească felul în care a decurs întâlnirea. „Omul este copleşit de durere. Din când în când, pe platourile de filmare au loc accidente, dar nimic ca asta. Este un episod la un trilion”. El a mai afirmat că se află în „legătură permanentă” cu soţul şi fiul lui Hutchins, care se află în stare de şoc.

„Aşteptăm cu nerăbdare ca Departamentul Şerifului să ne spună ce a generat investigaţia”, a completat Baldwin.

Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a murit după ce Alec Baldwin a tras cu o armă de recuzită în timpul filmărilor. Regizorul filmului, Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, a fost rănit în umăr.

Alec Baldwin este co-producător al filmului „Rust”, în care joacă rolul nelegiuitului Harland Rust, al cărui nepot în vârstă de 13 ani este condamnat pentru o crimă accidentală.

Citeşte şi Alec Baldwin, primele imagini după ce şi-a ucis o colegă pe platoul de filmare! Actorul este distrus psihic şi de nerecunoscut! Cariera lui s-ar putea încheia brusc