Alec Baldwin, primele imagini după ce şi-a ucis o colegă pe platoul de filmare! Actorul este distrus psihic şi de nerecunoscut! Cariera lui s-ar putea încheia brusc

Alec Baldwin, primele imagini după ce şi-a ucis o colegă pe platoul de filmare. Actorul este distrus psihic şi de nerecunoscut, potrivit celor mai recente fotografii obținute de emisiunea The Post, la câteva zile de la tragicul accident.

24 oct. 2021, 08:53

Alec Baldwin, primele imagini după ce şi-a ucis o colegă. Actorul a fost fotografiat la un hotel din New Mexico sâmbătă dimineața, în timp ce îi îmbrăţişează pe soțul și fiul de nouă ani al directorului de imagine Halyna Hutchins.

Citeşte şi: Tragedie la Hollywood. Cine e femeia împușcată de Alec Baldwin VIDEO

Alec Baldwin, primele imagini după ce şi-a ucis o colegă

Cei trei împreună au luat micul dejun la restaurantul hotelului, sâmbătă dimineaţa, apoi au fost văzuţi în timp ce carau cărucioare de bagaje prin curtea hotelului. Baldwin poartă o pereche pantaloni de culoare închisă, o jachetă neagră și o mască în jurul bărbiei.

La un moment dat, actorul îşi ia rămas bun şi îi îmbrăţişează pe soţul şi fiul victimei. Este pentru prima dată când Baldwin este văzut de când a împușcat-o și a ucis-o pe Halyna Hutchins pe platoul din Santa Fe al viitorului film „Rust”.

Matt plecase inițial la Albuquerque, unde a dus cadavrul soției sale în urma accidentului, dar a venit la Santa Fe cu fiul său și au stat la același hotel cel puțin o noapte înainte de a pleca sâmbătă după-amiază, potrivit New York Post.

Limbajul corpului său era acela al unui bărbat distrus, era prăbușit, părea îmbătrânit. La început am crezut că a apucat căruciorul bagajelor pentru a se sprijini de el ca să poată merge”, a declarat un martor ocular pentru The Post of Baldwin.

În timpul filmărilor, Alec Baldwin, în vârstă de 63 de ani, a împușcat-o accidental și a ucis-o pe directorul de imagine Halyna Hutchins și l-a rănit pe regizorul filmului Joel Souza, după ce i s-a descărcat arma de recuzită.

Alec Baldwin este co-producător al filmului „Rust”, în care joacă rolul nelegiuitului Harland Rust, al cărui nepot în vârstă de 13 ani este condamnat pentru o crimă accidentală.