Alege un animal şi vei decoperi latura întunecată a personalităţii tale

Instinctiv suntem atrași de diverse lucruri, ghidați de aspecte diferite ale personalității noastre. Nu avem tot timpul controlul asupra acestor indicații venite din interiorul sufletului nostru. De exemplu, un introvertit va vedea întotdeauna colțul liniștit al unei camere în care se desfășoară o petrecere pe cinste

RomaniaTV.net
17 dec. 2018, 20:52
Alege un animal şi vei decoperi latura întunecată a personalităţii tale

Alege un animal din imaginea de mai sus si vei descoperi astfel latura intunecata a personalitatii tale. 

1. Lupul

Lupul este un animal misterios. Se ascunde si isi asteapta victmele sa intre in raza lui de actiune, apoi ataca cu toata forta haitei. Daca ai ales acest animal inseamna ca esti un om misterios, plin de secrete. Nu ataci daca nu esti provocat, insa esti brutal cand reactionezi. Ai rabdarea de a astepta momentul potrivit si ataci cu precizie si furie.

Privindu-te, multa lume ar spune despre tine ca esti inofensiv si ca pot profita de pe urma ta. Doar ca, adevarata ta fata este bine ascunsa.

Ca si lupul, esti loial „haitei” tale. 

2. Liliacul

Cand te gandesti la liliac ii ai in minte fie pe Batman, fie pe Dracula. Aceste animale sunt creaturi ale noptii, care dispar imediat ce lumina soarelui isi face aparitia. Daca ai ales liliacul inseamna ca esti o personalitate complexa, formata din mai multe straturi.

Lumea nu este doar alb si negru, ai si o multime de zone de gri in viata ta. Nu te conformezi regulilor societatii. Tu vezi altfel lucrurile. Inclusiv umorul te duce spre zona intunecata. Tu esti sceptic. Nu te increzi in orcine. Pui tot timpul la indoiala intentiile cuiva.

Viata te-a invatat sa vezi dincolo de bine si rau si sa vezi raul din orice bine si binele din orice rau.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.