Alege un scaun şi află ce fel de persoană eşti când te îndrăgosteşti

De cele mai multe ori, oamenii tind să-i analizeze mai mult pe cei din jurul lor decât pe ei înșiși. Dacă stai să îți analizezi felul de a fi, poți găsi mai multe calități care-ți vor descoperi adevărata personalitate care contribuie și la viața amoroasă.

RomaniaTV.net
19 ian. 2018, 13:54
Alege un scaun şi află ce fel de persoană eşti când te îndrăgosteşti

Odată ce te cunoști foarte bine pe tine, atunci viața ta intimă va fi extraordinară și vei fi cu adevărat pregătit pentru dragoste. Atunci vei știi ce fel de așteptări ai de la tine, dar și de la partener.

Am un test pentru tine. Mergi într-un bar și vezi 3 scaune libere în fața ta. Unul în dreapta, unul în mijloc și unul în stânga. Trebuie să alegi unul pe care să te așezi. Totuși, aceste scaune nu sunt unele obișnuite, ci vor determina ce fel de partener ești în relații.

Citeşte şi Test: care dintre fete pare mai fericită? Tu ce alegi, stânga sau dreapta?

Scaunul din stânga

Dacă ai ales scaunul din stânga, ești o persoană realistă, dar căreia îi place să se distreze. Ești o persoană deschisă, ai o părere stimă de sine ridicată și nu lași gândurile negre să-ți afecteze judecata.

De asemenea, ai încredere oarbă în partenerul tău și îi oferi libertatea de care are nevoie. Totuși, ai și mari așteptări de la el și ai vrea să depună și el la fel de mult efort pentru relația voastră.

Cu toate acestea, știi prea bine că sentimentele nu rămân la fel tot timpul și poți fi fericit azi, iar mâine să fii trist, apoi fericit din nou. ești conștient de faptul că relațiile nu sunt doar lapte și miere și accepți micile imperfecțiuni ale partenerului.

Citeşte continuarea pe EstiSuperba.ro.