ALEGERI 2014. Liviu Dragnea: De ce să nu-l susţină BOR pe Ponta, dacă alte culte îl susţin pe Iohannis?

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Preşedintele executiv al Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a declarat miercuri la Slatina că preoţii ortodocşi au dreptul să-şi apere credinţa, nu numai preoţii de la alte culte religioase.  

12 nov. 2014, 12:34
ALEGERI 2014. Liviu Dragnea: De ce să nu-l susţină BOR pe Ponta, dacă alte culte îl susţin pe Iohannis?

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. ‘Vreau să spun un lucru în care cred extrem de mult: şi o spun nu cu patimă, ci pur şi simplu ca o constatare. De ce dacă preoţii de la alte culte religioase îi îndeamnă pe credincioşi să voteze cu Klaus Iohannis, foarte bine, de ce Biserica Ortodoxă Română nu are dreptul să facă lucrul acesta, de ce un preot ortodox n-are dreptul să-şi apere credinţa ortodoxă? De ce trebuie să fim noi mai umili, creştin-ortodocşii?‘, a declarat Liviu Dragnea, care a fost întrebat despre poziţia sa faţă de îndemnul preoţilor ortodocşi către credincioşi de a vota cu Victor Ponta, scrie Agerpres.

Întrebat cum comentează faptul că vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Mircea Govor, este cercetat pentru declaraţiile sale, Liviu Dragnea a răspuns: ‘Îl anchetează pentru nişte declaraţii, pentru nişte aşa-zise declaraţii, să-l cerceteze, eu nu ştiu ce a făcut. Din câte am auzit eu, Mircea Govor avea nişte instrumente de tortură. (…) Mircea Govor e un om foarte glumeţ’.

CITEŞTE ŞI ALEGERI PREZIDENŢIALE. Dragnea: Nu putem da ţara pe mâna lui Iohannis, nu ştie nimic despre niciun domeniu

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Liderul PSD a mai comentat în glumă, răspunzând unei întrebări despre găinile din curtea Alianţei Creştin Liberale (ACL), că din informaţiile sale au fost aruncate de cei de la Partidul Democrat Liberal (PDL).

‘Din informaţiile pe care le avem noi le-au aruncat cei de la PDL, extrem de nervoşi pe Iohannis că nu vrea să meargă la dezbateri. (…) Să fim serioşi cred că altcineva se juca cu puii pe la DNA, din câte ştiu eu‘, a spus Dragnea.