ALEGERI LOCALE 2020. Aurelian Bădulescu: „Am votat pentru continuarea proiectelor la nivelul Capitalei”

Vicepremierul Capitalei Aurelian Bădulescu, candidat PSD la Primăria Sectorului 3, a afirmat că a votat pentru continuarea proiectelor la nivelul Capitalei şi pentru a ţine cât mai departe de banul public complicităţile dintre lumea interlopă şi oamenii politici care îşi doresc un portofoliu.

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 05:15
ALEGERI LOCALE 2020. Aurelian Bădulescu: „Am votat pentru continuarea proiectelor la nivelul Capitalei”

„Am votat, în primul rând, pentru continuarea proiectelor la nivelul Capitalei, pentru noi proiecte la nivelul Sectorului 3 şi, mai nou, pentru că trebuie să spunem acest lucru, am văzut că trebuie să votăm pentru a ţine cât mai departe de banul public interesele, complicităţile dintre lumea interlopă şi oamenii politici care îşi doresc un portofoliu”, a spus Bădulescu, la ieşirea de la urne.

Citeşte şi: ALEGERI LOCALE 2020. Prezenţa la vot la ora 08:00 – 2,54%

Candidatul la Primăria Sectorului 3 a mai afirmat că votul său a fost şi pentru continuarea proiectelor la nivelul Capitalei şi pentru noi proiecte.

„Avem situaţii, de exemplu, în Sectorul 3, am fost anunţaţi că sunt secţii de vot unde nu se poate respecta distanţa recomandată de Ministerul Sănătăţii. Era o chestiune de aşteptat. Sperăm ca toată lumea să poată ajunge la vot şi fără incidente să terminăm această zi”, a declarat Aurelian Bădulescu.

Peste 18 milioane de români sunt aşteptaţi astăzi la urne pentru a-şi alege viitorii primari, preşedinţii de consilii judeţene şi consilierii locali şi judeţeni pentru următorii patru ani. Secţiile de vot din România s-au deschis la ora 7 şi se vor închide la ora 21. Tot atunci vom afla rezultatele exit-poll-urilor la alegeri locale 2020. Cine este viitorul primar al Capitalei, cine sunt câştigătorii primăriilor de sector, dar şi viitorii primari din marile oraşe din ţară şi şefii de consilii judeţene aflaţi în această seară la RomaniaTV.net.