ALEGERI LOCALE 2020. Cătălin Moroşanu: „Cum am reprezentat România şi am fost numărul 1, voi lupta să fiu numărul 1 şi pentru Galaţi”

Senatorul PNL de Galaţi, George Stângă, candidat la Consiliul Judeţean Galaţi, a declarat, duminică, la ieşirea din secţia de votare, că a votat pentru schimbarea pe care gălăţenii o aşteaptă de 30 de ani.

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 10:42
ALEGERI LOCALE 2020. Cătălin Moroşanu: „Cum am reprezentat România şi am fost numărul 1, voi lupta să fiu numărul 1 şi pentru Galaţi”

Fostul luptător Cătălin Moroşanu, care candidează pentru un loc în Consiliul Judeţean, a declarat la rândul său că a votat pentru un mai bun destin al copiilor.

Senatorul PNL George Stângă, candidat la şefia Consiliului Judeţean Galaţi, a declarat că Galaţiul are nevoie să iasă din izolare şi sărăcie, relatează News.ro.

„Am votat pentru schimbarea pe care gălăţenii o aşteaptă de 30 de ani, pentru scoaterea judeţului din sărăcie şi din izolare, pentru o viziune mai modernă, europeană, care să se axeze pe atragerea de fonduri europene. Trebuie să dăm dovadă de seriozitate, să fim conştiincioşi. O prezenţă mare ne generează un câştigător foarte bine ancorat în realitatea judeţului Galaţi”, a declarat Stângă.

Cătălin Moroşanu, primul pe lista PNL pentru consilierii judeţeni, a declarat, duminică după ce a votat: „Mă voi lupta, aşa cum am reprezentat România şi am fost numărul 1, aşa să fiu nr. 1 şi pentru Galaţi”.

Citeşte şi: EXIT POLL ALEGERI LOCALE 2020. Cifre incredibile, SURPRIZĂ URIAŞĂ. UPDATE ora 14:00