ALEGERI LOCALE 2020. Ce plănuia să facă CTP, dacă ar fi câştigat Gabriela Firea: „După 30 de ani nu mai aveam forţa de a continua”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat la rezultatele la alegerile locale 2020, în special ce s-a întâmplat la București, acolo unde Nicușor Dan a reuşit să o detroneze pe Gabriela Firea în cursa pentru fotoliul de primar.

RomaniaTV.net
28 sept. 2020, 06:45
ALEGERI LOCALE 2020. Ce plănuia să facă CTP, dacă ar fi câştigat Gabriela Firea: „După 30 de ani nu mai aveam forţa de a continua”

„Dacă ieșea Firea, mă retrăgeam. PSD, acest Cenorbîl al politicii românești. După 30 de ani nu mai aveam forța de a continua. Dacă ieșea Firea, mă retrăgeam din viața publică, de la TV. Acum pot continua, ce se întâmplă e peste așteptările mele, e mai mult de atât.

N-am simțit niciun vânt. Vântul pornește din senin. E o mișcare tectonică, nu mai e vânt, se mișcă plăci tectonice. Democrația e mai greu de învățat decât mecanica cuantică. Democrația nu a părut că este ceva ce trebuie deprins cu niște eforturi.A fost nevoie de 30 de ani ca oamenii să mai învețe acest lucru simplu. Avem mulți Putini în România, ăștia sunt aleși pe viață. Cât mai continuă aberația asta cu primarii care pot avea număr nelimitat de mandate?”, a explicat jurnalistul Cristian Tudor Popescu, la Pro TV.

Citeşte şi: CTP: „Am mers la vot ca peştele care e aruncat pe mal. Nu ştie dacă va atinge apa cu săritura următoare, dar ştie că dacă stă, moare”


loading...
Partenerii noștri