ALEGERI LOCALE 2020. Cine e tânărul în scaun cu rotile care i-a reproşat lui Orban că nu are rampă specială: "Sper că m-am făcut auzit"

Publicat: Duminică, 27 Septembrie 2020 12:13 // Actualizat: Duminică, 27 Septembrie 2020 13:03 // Sursa: romaniatv.net

ALEGERI LOCALE 2020. George Baltă este tânărul care i-a reproşat, duminică dimineaţă, premierului Orban că nu are o rampă specială, deşi făcuse cerere de mai multe zile. 

Foto: dcnews.ro

George Baltă a fost rugbyst. Acesta a rămas paralizat de la piept în jos în timpul unui meci. De atunci, viaţa lui Geroge s-a schimbat. Duminică dimineaţă a fost la vot, iar când a ieşit din secţia de votare i-a reproșat lui Orban că nu are rampă specială, deși a făcut cerere de mai multe zile.

"DISTRIBUIȚI ASTA ca să se vadă și să se facă ceva. În urmă cu 4 zile postam (n.r. pe Facebook) că Școala din Dobroești Ilfov nu facilitează accesul persoanelor cu dizabilități. Cineva (cred că de la primărie) a văzut postarea și a transmis-o mai departe către cei responsabili. NU S-A FĂCUT NIMIC, NU RAMPĂ, NU CABINĂ DE VOT OPTIMĂ CA SĂ POT VOTA FĂRĂ DIFICULTĂȚI.

La ora 8 am votat, înaintea domnului prim-ministru Orban care aștepta la coadă când am ieșit. I-am prezentat problema și sper că m-am făcut auzit chiar dacă am avut mască. Peste 4 ani, numele meu o să fie pe buletinul de vot pentru că de la nivelul meu se văd altfel lucrurile", a scris, duminică, George Baltă pe contul său de Facebook.

Ludovic Orban a aşteptat 10 de minute ca să voteze: Am votat pentru candidaţii care îmi garantează că pot îmbunătăţi viaţa oamenilor

Ludovic Orban a votat la prima oră a dimineţii. Premierul a stat la coadă pentru a putea intra în secţia de vot. După ce şi-a exercitat dreptul de vot, Orban a spus că a votat pentru pentru oamenii care îi garantează că pot îmbunătăţi viaţa în comunităţile locale.

"Întreg conceputul nostru de campanie a fost de creștetera nivelului de trai, de dezvotare a comunităților locale prin proiecte și investiții. Am votat pentru candidații care îmi oferă garanția că se oferă astfel de condiții. ", a declarat Ludovic Orban la ieşirera de la vot.

Premierul a afirmat în fața jurnaliștilor că era pregătit să aștepte și mai mult la coadă, precizând că „regulile se respectă".

„Eram pregătit să stau și mai mult. Sigur, oamenii ar trebui să urmărească cum e procesul și se poate vota pe parcursul întregii zile. I-am rugat și am și luat legătura cu președintele AEP, mă duc acum la sediul MAI, să aibă grijă să fluidizeze pe cât posibil votul astfel încât durata de așteptare să fie cât mai mică", a mai spus Ludovic Orban.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
alegeri locale 2020 geroge balta Ludovic Orban
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8747
RON
30 Oct
noapte 10 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H