ALEGERI LOCALE 2020. Dan Cristian Popescu, candidatul PSD la Primăria Sectorului 2: „Am votat pentru a face bine”

Viceprimarul Sectorului 2 Dan Cristian Popescu, candidatul PSD la Primăria acestui sector, a declarat că a votat pentru binele oamenilor din această zonă administrativă şi pentru continuarea proiectelor începute deja.

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 05:51
ALEGERI LOCALE 2020. Dan Cristian Popescu, candidatul PSD la Primăria Sectorului 2: „Am votat pentru a face bine”

Am votat pentru oamenii din Sectorul 2, am votat pentru continuarea proiectelor, am votat din inimă pentru a face bine. (…) Voi continua să fac lucruri bune pentru ei, acesta e scopul meu, de aceea candidez„, a spus Dan Cristian Popescu, la ieşirea de la urne.

El i-a îndemnat pe cetăţeni să voteze, menţionând că în secţiile de votare s-au asigurat  condiţiile de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

Nu vor fi probleme, am asigurat cele mai bune condiţii pentru ca toţi cetăţenii din Sectorul 2 care vor să voteze să poată vota în cele mai bune condiţii„, a adăugat Dan Cristian Popescu. 

Citeste si Ludovic Orban a aşteptat 10 de minute ca să voteze: Am votat pentru candidaţii care îmi garantează că pot îmbunătăţi viaţa oamenilor

ALEGERI LOCALE 2020. Până la ora 8:00, în ţară votaseră 302.585 de alegători, reprezentând 1,83% din total. La alegerile prezidenţiale de anul trecut, la aceeaşi oră, prezenţa era de 1,46 %.

Judeţele cu cea mai mare prezenţă la vot sunt Teleorman, Olt, Călăraşi, Mehedinţi, Gorj şi Vâlcea. În Bucureşti s-a înregistrat o prezenţă de 2,24.