ALEGERI LOCALE 2020. PSD a depus plângere la Poliție după declarația lui Nicușor Dan la ieșirea de la urne

PSD a depus, duminică, o plângere la Poliție cu privire la afirmațiile făcute de Nicușor Dan la ieșirea de la urne. În opinia social-democraţilor s-a încălcat legislația electorală și PSD cere sancționarea candidatului PNL-USR-PLUS.

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 07:58
ALEGERI LOCALE 2020. PSD a depus plângere la Poliție după declarația lui Nicușor Dan la ieșirea de la urne

Nicuşor Dan a votat duminică, la alegerile locale, însoţit de soţie şi fiica sa. Politicianul a declarat că a votat pentru a scoate caracatiţa din Primărie şi a invitat bucureştenii să iasă la vot într-un număr cât mai mare.

„Candidatul a afirmat că această competiţie este una de valori, între adevăr şi minciună, între competenţă şi incompetenţă. Acesta i-a îndemnat pe bucureştenii să iasă la vot într-un număr cât mai mare.

„Aştept de mult votul ăsta. Am votat cu sete, am votat ca să scoatem din Primărie caracatiţa. Am votat pentru un oraş care are un potenţiale extraordinar. După aceste alegeri sunt convins că tot acest potenţial poate fi pus în slujba bucureştenilor de toate generaţiile, în slujba persoanelor vârstnice, care şi-au văzut copii plecând din oraşul ăsta. Dincolo de problemele vieţii curente, competiţia electorală este una de valori, o competiţie între adevăr şi minciună, competenţă şi incompetenţă, cinste şi corupţie. De asta am votat cu mare sete şi invit bucureştenii în număr mare să iasă la vot. Îi invit să iasă de dimineaţă pentru că sunt condiţii speciale” , a declarat Nicuşor Dan.

Citeşte şi: Incident la urne pentru soţia lui Nicuşor Dan. A primit un buchet de flori: „Să ştiţi că nu toţi bărbaţii fac femeile panarame”