Incident la urne pentru soţia lui Nicuşor Dan. A primit un buchet de flori: „Să ştiţi că nu toţi bărbaţii fac femeile panarame”

Nicuşor Dan a votat duminică, la alegerile locale, însoţit de soţie şi fiica sa, Aheea. La ieşirea de la urne, un bărbat l-a întrebat pe candidatul la Primăria Capitelei dacă îi permite să-i ofere soţiei sale un buchet de flori.

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 07:05
Incident la urne pentru soţia lui Nicuşor Dan. A primit un buchet de flori: „Să ştiţi că nu toţi bărbaţii fac femeile panarame”

Candidatul sprijinit de PNL-USR-PLUS la Primăria Capitalei a acceptat, iar imediat după ce bărbatul i-a oferit soţiei buchetul de flori, i-a spus: „Să știți că nu toți bărbații fac femeile panarame”.

Nicuşor Dan a venit la alegeri însoţit de familia sa. Aheea, fetiţa candidatului, nu s-a simţit intimidată de sutele de jurnalişti aflaţi la faţa locului. Singurul incident petrecut la vot a fost în momentul în care soţia lui Nicuşor Dan a primit un buchet din partea unui alegător. Acesta a ţinut să menţioneze că nu toţi bărbaţii fac femeile panarame.

Citeşte şi: ALEGERI LOCALE 2020. Nicuşor Dan: „Am votat cu sete, am votat să scoatem caracatiţa din Primărie”

Nicuşor Dan, candidatul susţinut de la PNL-USR-PLUS la Primăria Capitalei, a declarat că că la alegerile locale de duminica aceasta se va da „o luptă de valori” în care el nu vrea să-i spună fetiței sale că „o panaramă este mare vedetă”. Dan a mai spus că „fiecare societate are panaramele ei, dar într-o societate normală ele stau undeva la periferie”.

Ulterior, Nicuşor Dan a explicat pe pagina lui de Facebook că nu a folosit cuvântul „panaramă” cu o conotaţie vulgară.