Dana Budeanu îi dă replica lui Nicuşor Dan: Ai făcut femeile panarame, aflat în campanie electorală. Doar fătălăii ca tine fac asta

Dana Budeanu îi dă replica lui Nicuşor Dan, după ce acesta a prezentat un sondaj în care arăta că este aproape la egalitate cu Gabriela Firea, după care a susţinut că nu doreşte să îi spună fetiţei sale acasă că "o panaramă este mare vedetă".

RomaniaTV.net
22 sept. 2020, 18:43
Dana Budeanu îi dă replica lui Nicuşor Dan: Ai făcut femeile panarame, aflat în campanie electorală. Doar fătălăii ca tine fac asta

Candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei Nicuşor Dan a afirmat luni că această campanie electorală pe care o duce este împotriva imposturii şi a unui „uriaş aparat de propagandă care ne spune că Bucureştiul nu a dus-o niciodată mai bine şi niciodată nu a avansat mai mult”.

El a adăugat că este vorba despre o luptă de valori în care vrea ca fetiţei sale „să nu i se spună că o panaramă este o mare vedetă”. Dan a mai spus că „fiecare societate are panaramele ei, dar într-o societate normală ele stau undeva la periferie”.

Dana Budeanu a intervenit în acest scandal. 

„Aseară candidatul dreptei a vorbit despre Panarame și fiecare doamnă a spus oare am fost eu, sau eu sau doamna Firea… sau altcineva, dar apoi a spus chiar domnia sa că a fost vorba despre niște femei pe care le-a numit Panarame.

Această mișcare HAȘTAG este la propriu o mișcare de discriminare. Ani de zile au jignit la propriu oameni, intelectuali, diferite categorii. Ați spus că aseară a fost prima dată și că niciodată… nu știm, dar colegii dumneavoastră au tot zis. Ați tot criticat PSD și pe alții… dar cine sunteți voi sa faceți asta? Voi cu rucsacul în spate și cum spuneți de femei în interior. Dați va rog scroll în jos și vedeți femeile care au plecat din USR și ce au spus ei.

Pentru mine toți băiețeii ăștia din USR sunteți niște FĂTĂLĂI. Niște neterminați! Nu este nici un băiat în USR! Voi ați tot jignit femeile și o faceți în mod abject. Faptul că ți-a scăpat ție aseară arată cum gândiți voi. Nu știu de câte ori ai fost tu la panarame… da sigur nu ai fost pentru că dacă ai fi fost posibil ca finalul carierei tale politice să nu fi fost atât de abrupt.

Gabriela Firea: Nicuşor Dan la mine se referea atunci când a rostit cuvântul „panaramă”

Acest cuvânt este foarte sensibil. Tu vorbești de panarame și spui de periferie. Știi tu unde este Mătăsari? Este chiar o organizație din asta de a voastră denumită chiar Femei pe Mătăsari care încearcă să facă mai ușoară trecerea de la ceea ce fac la ceva spre normal. Știi tu ce înseamnă asta? Ce traume sunt? Este o problemă majoră. A califica femeile drept Panarame este o scăpare de unde nu ai cum sa te întorci. Ai cum să îți ceri iertare, să îți ceri scuze de dimineață până seara, dar tu nici măcar asta nu ai făcut ci ai ieșit să ne lămurești cine e panaramă, cine sunt ele.

Tu ai făcut femeile Panarame, aflat în campanie electorală, la microfon parlamentar al României ai făcut asta! Ai băgat tu în asta un copil nevinovat. Păi tu așa vorbești cu copilul tău? Păi tu ce îi spui? Că Panaramă e prostituată și trebuie să stea la periferia orașului și că trebuie eliminate!. Păi Panaramă e de trup sau de minte? Păi și mintea poate fi curvă, nu?

Uite de ex, colega ta Clotilde a fost oripilată când cineva a făcut-o Panaramă? Păi cum… când ai voie să faci pe cineva Panaramă? Când cineva vă spune voie ceva vă oripilați, dar voi aveți să faceți și nu e nimic.

Eu fac mult pamflet și multor femei le-a făcut bine pamfletele mele. În tot ce fac eu cu Amețitele și Mafioții eu arăt într-o formă digerabilă, foarte funny spun alții, oglindesc problemele reale din societatea asta care e foarte închistată. Pe lângă aceste video-uri pe care le fac organizezi și evenimente „Stilul ești tu” și vin peste 100 de femei și e foarte bine.

Acest statut de Panarame este despre toate femeile din România. Nu își ia o fustă prea scurtă că nu zică vecina că e curvă. Asta ați indus voi misoginilor! Au această angoasă. În vara asta m-am întâlnit cu 400 de femei și toate au această dilemă să nu fie percepute Panarame de cei din jur, să nu fie judecate. E una din misiunile mele să conving femeile că nimeni nu are voie să fie judecate în nici un fel. Asta ai făcut tu Nicușor! Pe cele la care nu le pot atinge sau la care nu pot ajunge le numesc Panarame! E ca și cu strugurii acrii! Asta fac fatalaii! Își compară iubitele și nevestele cu altele și pentru că nu ajung la ele le numesc Panarame.

Bărbații adevărați nu au nevoie să facă asta! Doar fătălăii ca tine fac asta – numește o femeie panaramă doar pentru că e contracandidatul lui.

Ăsta e marele secret din ce ai făcut tu aseară”, a spus Dana Budeanu la Verdict Politic, potrivit stiripesurse.

Dana Budeanu: „Nicuşor Dan m-a ars, m-a păcălit, ne-a ars pe toţi! Se p…ă pe Orban, face albie de porci PNL-ul. E şmecher rău de tot”