ALEGERI LOCALE 2020. Victor Ponta: „O să ne aştepte patru ani destul de răi. Mi-e teamă că am riscat”

Victor Ponta, preşedintele Pro România, a votat duminică, în jurul orei 11:00. La ieşirea de la urne, politicianul a susţinut că după atâta scandal, cât a fost în ultima lună, ne aşteapă patru ani răi. De asemenea, acesta speră ca autorităţile să se ocupe de sănătate şi de educaţie.

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 09:11
ALEGERI LOCALE 2020. Victor Ponta: „O să ne aştepte patru ani destul de răi. Mi-e teamă că am riscat”

„Nu am votat contra cuiva, am votat pro ceva și cred că după atâta ură și scandal din ultima lună o să ne aștepte patru ani destul de răi. Totuși, să sperăm că suntem sănătoși și să sperăm că în loc să ne ocupăm de alegeri o să ne ocupăm chiar de sănătate, de educație și de ceea ce este important pentru oameni” , a declarat Victor Ponta.

Citeşte şi: ALEGERI LOCALE 2020. Circa trei milioane de români au votat până la ora 12.00

„Eu, ca de fiecare dată în ultimul timp, nu am votat împotriva cuiva, ci am votat pro ceva și cred că după atâta ură și scandal cât a fost în ultima vreme o să ne aștepte patru ani destul de răi. În București nu au cum să fie probleme, București, Cluj, Timișoara, Iași, dar sunt 18.600 de secții de vot în țară, în orașe sărace, unde nu sunt condiții și mi-e teamă că am riscat. Sper să se termine cu bine anul acesta. Sper sincer ca cei care au pus votul mai important decât sănătatea să nu fi greșit toți, pentru că altfel vom plăti toți. Eu am votat pro și nu contra, m-am învățat minte”, a declarat Victor Ponta.

Peste 18 milioane de români sunt aşteptaţi astăzi la urne pentru a-şi alege viitorii primari, preşedinţii de consilii judeţene şi consilierii locali şi judeţeni pentru următorii patru ani. Secţiile de vot din România s-au deschis la ora 7 şi se vor închide la ora 21. Tot atunci vom afla rezultatele exit-poll-urilor la alegeri locale 2020. Cine este viitorul primar al Capitalei, cine sunt câştigătorii primăriilor de sector, dar şi viitorii primari din marile oraşe din ţară şi şefii de consilii judeţene aflaţi în această seară la RomaniaTV.net.