ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Victor Ponta: Pe 6 decembrie Rafila nu mai e specialist în sănătate, e candidat PSD

ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Victor Ponta declarat că pe 6 decembrie românii nu votează specialiştii în sănătate, ci candidaţii partidelor, precizând că Alexandru Rafila nu candidează în calitate de specialist, ci în calitate de candidat PSD. De asemenea, liderul PRO ROMÂNIA a reacţioant după ce Klaus Iohannis a declarat în timpul conferinţei de presă de marţi seară că nu se ia în calcul amânarea alegerilor parlamentare. 

RomaniaTV.net
03 nov. 2020, 18:37
ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Victor Ponta: Pe 6 decembrie Rafila nu mai e specialist în sănătate, e candidat PSD

„O sa avem pe 6 decembrie alegeri. Dl Iohannis a transmis chestia asta mai de mult. Ce câştigă omul, românul, dacă tot îi scoatem de casă. Dl Iohannis a zis ca nu a vazut niciun specialist care sa spuna sa se amane alegerile. Toti specialistii din afara au spus ca scolile raman deschise, la noi s au inchis. Toti specialistii au spus faceti teste, la noi nu se fac. Toata lumea zice testati. La noi s-au testat duminica 10 mii de teste. Toata lumea spune pregatiti-va spitalele si persoanalul, au trecut opt luni… Guvernul stie cate paturi avem la ATI?

Eu cred ca trebuie sa le spunem oamenilor de ce sa vina sa ne voteze. Hai sa spunem oamenilor ce se intamplă după 7 decembrie. Ce faceti cu salariile si cu pensiile? Vine FMI-ul sau nu? Ajutaţi firmele? ceea ce cred ca e foarte important acum e ca nu e sfarsitul lumii”, a spus Victor Ponta la România TV.

Liderul Pro România a mai precizat că pe 6 decembrie românii nu votează specialiştii în sănătate, ci candidaţii partidelor.

„Pe 6 decembrie nu votam specialiştii. Rafila nu mai e specialist, e candidat PSD „, a mai spus Victor Ponta.

Întrebat în timpul conferinţei de presă de alegerile din decembrie, Iohannis a fost categoric: „Nu luăm în calcul amânarea alegerilor și experții nu sunt de părere că trebuie amânate. Chiar azi au loc alegeri în SUA, o țară mult mai greu lovită de pandemie decât România. Nu trebuie să ne legăm de un anumit număr, ci să privim situația ca un întreg”.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat marţi 7.733 cazuri noi de persoane infectate cu noul coronavirus. De asemenea, au fost înregistrate 120 de decese şi 974 pacienţi internaţi la ATI.

Citeşte şi Ludovic Orban, declaraţie iresponsabilă: Putem ţine alegerile parlamentare şi cu 10.000 de infectări pe zi!