Alegeri parlamentare 2020. Vlad Voiculescu: Am votat cu sete, pentru toţi oamenii buni din ţara asta

Alegeri parlamentare 2020. Vlad Voiculescu, copreşedintele USR-PLUS Bucureşti, a declarat că a votat pentru oamenii buni din România, indiferent de preferinţele lor politice. Peste 2.500.000 de români au votat duminică, în primele şase ore de la deschiderea secţiilor de votare din România. Vorbim de o prezenţă de aproape 14%.

06 dec. 2020, 13:13
Alegeri parlamentare 2020. Vlad Voiculescu: Am votat cu sete, pentru toţi oamenii buni din ţara asta

Alegeri parlamentare 2020. Vlad Voiculescu a declarat că a votat pentru a scăpa ţara de hoţie şi pentru da şansa unei noi generaţii de a arăta ce poate.

„Am votat cu sete! Pentru oamenii buni din ţara asta – indiferent de preferinţele lor politice de la un moment sau altul, pentru a scăpa ţara de hoţia generalizată, pentru şansa unei generaţii de a arăta ce poate, pentru o schimbare profundă – a politicii şi a societăţii! Astăzi stabilim încotro merge România. Şi cu ce viteză! Am încredere în voi! Am încredere în noi!”, a spus Vlad Voiculescu.

Citeşte şi Vlad Voiculescu ştia că Nicuşor Dan va sprijini PNL la parlamentare. „Nu e deloc o surpriză. E probabil o obligaţie pe care şi-a asumat-o”

Alegeri parlamentare 2020. Peste 18 milioane de români sunt aşteptaţi la vot

Peste 18 milioane de români sunt aşteptaţi duminică la urne pentru a alege viitorii deputaţi şi senatori pentru următorii patru ani. De votul popular dat astăzi depinde soarta țării, depinde formarea unui nou Guvern si a unei noi majorități care va face legile pentru noi toți.

Secţiile de votare din ţară s-au deschis duminică, peste 18 milioane de alegători fiind aşteptaţi la urne pentru a decide cine îi va reprezenta în Parlament, în următorii patru ani. Românii cu drept de vot sunt așteptați să aleagă deputații și senatorii care îi vor reprezenta în Camera Deputaților și în Senat în următorii 4 ani. Votarea în ţară se desfăşoară într-o singură zi – duminică, de la ora 7,00 până la 21,00.

Duminică vor fi aleşi cei 136 de senatori şi 329 de deputaţi, poziţii la care aspiră 7.136 de candidaţi – 4.659 la Camera Deputaţilor şi 2.477 la Senat.

„Menţionăm că toate birourile electorale ale secţiilor de votare au preluat de la instituţiile prefectului materialele necesare desfăşurării scrutinului şi au efectuat, între orele 18,00 – 20,00, operaţiunile preliminare zilei alegerilor, inclusiv înregistrarea cererilor pentru urna specială (mobilă). Lista interactivă a celor 18.802 secţii de votare organizate pentru alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor din anul 2020 poate fi consultată accesând următorul link: „, se arată într-un comunicat transmis, sâmbătă seară, de AEP.