ALEGERI PNL, proba de muzică. Ludovic Orban: „Ca şi Florin, şi eu sunt rocker, am cântat la chitară bass”

Actualul preşedinte al PNL a găsit, în ciuda unei campanii electorae extrem de dure, o punte de legătură cu probabil viitorul preşedinte al PNL.

21 sept. 2021, 22:34
ALEGERI PNL, proba de muzică. Ludovic Orban: „Ca şi Florin, şi eu sunt rocker, am cântat la chitară bass”

ALEGERI PNL. Președintele PNL, Ludovic Orban, a dezvăluit, marți seara, la TVR, ce pasiuni comune îl leagă de Florin Cîțu, spunând că, în această campanie pentru șefia PNL, de lumte ori premierul a fost folosit de susținătorii săi.

„Cu siguranță că ne unesc lucruri comune. Ca și Florin, și eu sunt rocker, am cântat la chitară bass. Ascult rock. Nu mai am tricouri și nu umblu cu discuri de vinilin. Amandoi avem câini. El are unul, eu trei, Are grijă de el, știu că a fost bolnăvior și l-a îngrijit. Nu mi-am dorit acest război. Florin Cîțu a fost antrenat de susținătorii lui fără să-și dea seama până unde merg lucrurile. Mia ales că îi cunosc pe unii. Contează binele lor. De multe ori l-au folosit în această campanie. Eu cunosc modul în care funcționează lucrurile și nu tot ce a fost rău în această campanie a plecat de la Florin Cîțu”, a spus Ludovic Orban.

ALEGERI PNL 2021 Ultimele calcule înainte de Congresul de sâmbătă: pe câte voturi se bazează Cîţu şi Orban

„O să-i consider membrii ai PNL, o să dialogăm. Eu nu-mi petrec timpul să mă răzbun pe cineva. Sunt unii care au sărit calul cu care voi avea discuții mai apăsate. Eu nu sunt un om răzbunător.

Și pe Florin Cîțu. Până la urmă a fost un colaborator al meu. O să treacă un timp, după care o să reluăm colaborarea. Știți cum e, timpul vindecă rănile”, a spus Orban despre colaborarea cu cei care-l susțin acum pe premier.

Ludovic Orban îi cere demisia lui Cîţu: „Este vital ca într-un termen cât mai scurt să se pună capăt crizei. Cine culege vânt seamană furtună!”

Întrebat dacă există oameni în echipa Cîţu cu care nu va mai colabora pe viitor, Orban a răspuns afirmativ.
Pe de altă parte, şeful PNL Ludovic Orban a admis că premierul Florin Câţu s-a schimbat în rău în ultima perioadă, dar că acest lucru poate avea drept cauze miza competiţiei interne, tensiunea existentă, dar şi presiunea din partea celor din jurul premierului.