ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Klaus Iohannis, primele declaraţii după confruntarea de marţi seară

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  Klaus Iohannis, prezidenţiabilul ACL, a comentat, miercuri, declaraţia lui Victor Ponta, din cadrul dezbaterii de marţi seara, potrivit căreia dreptul la vot ar fi "o lozincă".

12 nov. 2014, 10:54
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Klaus Iohannis, primele declaraţii după confruntarea de marţi seară

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  „Dreptul la vot este un drept fundamental al cetățeanului în democrație, nu cum ne-a spus domnul Ponta aseară, că nu este decât „o lozincă”. Este extrem de grav ca șeful Guvernului, responsabil de altfel de organizarea alegerilor, să facă o asemenea afirmație. Mă întreb: cum poate fi președintele României un om care desconsideră dreptul la vot al cetățenilor?”, a scris Klaus Iohannis, pe Facebook.

FINALA pentru Cotroceni. Victor Ponta-Klaus Iohannis, A DOUA CONFRUNTARE în această seară

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Victor Ponta şi Klaus Iohannis vor avea, miercuri seara, a doua confruntare înainte de turul al doilea al alegerilor prezidenţiale. 

Cei doi au participat, marţi seară, de la ora 20.00, la prima dezbaterea televizată organizată de Realitatea TV înainte de turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Potrivit unui sondaj CSCI, Victor Ponta a dominat, marţi seară, dezbaterea electorală cu Iohannis.

Astfel, 70% dintre cei care au urmărit dezbaterea dintre Victor Ponta şi Klaus Iohannis, de la un post de televiziune, sunt de părere că premierul, câştigător al primului tur al alegerilor prezidenţiale, şi-a dominat contracandidatul, care pare că a venit total nepregătit la confruntare. Doar 30% consideră că Iohannis a făcut faţă dialogului.

DEZBATERE PONTA – IOHANNIS. SONDAJ CSCI: Victor Ponta a dominat dezbaterea electorală

Sondajul a fost realizat de CSCI în timpul dezbaterii electorale, chestionând telefonic sute de persoane care au urmărit confruntarea.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Victor Ponta-Klaus Iohannis, prima dezbatere electorală. Cum s-au contrat cei doi