ALEGERI PREZIDENŢIALE. Macovei: De mult vrem să ne fie bine acasă. Astăzi votăm pentru visul nostru – dreptate

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Candidatul independent la alegerile prezidenţiale, Monica Macovei, a votat, duminică, la Şcoala "Tudor Arghezi".

RomaniaTV.net
02 nov. 2014, 11:10
ALEGERI PREZIDENŢIALE. Macovei: De mult vrem să ne fie bine acasă. Astăzi votăm pentru visul nostru – dreptate

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  Monica Macovei a venit singură la secţia de vot şi a fost întâmpinată cu aplauze de aproximativ 20 de susţinători.

„De mult vrem să ne fie bine acasă. Astăzi votăm pentru visul nostru – dreptate. Şi fiecare dintre voi când mergeţi la vot gândiţi-vă ce înseamnă DNA pentru voi: un vis sau un coşmar. Nu opriţi visul, votaţi visul”, a declarat Monica Macovei, la ieşirea de la urne.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Macovei a spus că este încrezătoare în câştig, în vis şi în dreptate şi că nu are emoţii. Ea a îndemnat cetăţenii să iasă cât mai mulţi la vot, pentru că numai aşa se pot elimina posibilele fraude.

„Să iasă cât mai mulţi la vot, pentru că aşa ne putem transforma împreună ţara şi aşa putem reduce orice impact al unei posibile fraude. Cu cât ieşim mai mulţi la vot, cu atât ne transformăm ţara mai repede”, a mai spus Macovei.

Cei 14 candidaţi care au intrat în cursa prezidenţială sunt, în ordinea în care vor apărea pe buletinul de vot: Kelemen Hunor (UDMR), Klaus Iohannis (ACL), Dan Diaconescu (PPDD), Victor Ponta (Alianţa Electorală PSD-UNPR-PC), William Brînză (PER), Elena Udrea (PMP), Mircea Amariţei (Prodemo), Teodor Meleşcanu independent), Gheorghe Funar (independent), Zsolt Szilagyi (PPMT), Monica Macovei (independent), Constantin Rotaru (Partidul Alternativa Socialistă), Călin Popescu Tăriceanu (independent) şi Corneliu Vadim Tudor (PRM).

CITEŞTE ŞI ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Românii aleg PREŞEDINTELE. Candidaţii au votat. Mesajul lui Băsescu LIVE TEXT