ALEGERI SUA 2012: S-a abţinut să nască pentru a-l vota pe Obama

O gravidă din Statele Unite pe care o apucaseră chinurile facerii a ţinut neapărat să meargă la vot. Galicia Malone a povestit cum, pur şi simplu, şi-a scos din minte că ar putea să nască pe oriunde s-ar fi aflat şi cum, între două respiraţii profunde, a reuşit să îşi exprime votul.

RomaniaTV.net
07 nov. 2012, 12:24

Galicia Malone, în vârstă de 21 de ani, a ţinut neapărat să voteze, mai ales că era pentru prima oară când făcea acest lucru, pentru că abia împlinise vârsta necesară. Dar în acelaşi timp, tânăra intrase în travaliu.

Totuşi, Galicia a fost în stare să meargă la vot, chiar şi când contracţiile ei se succedau la 5 minute. Ea a povestit că a tras adânc aer în piept şi nu s-a mai gândit la dureri. A dezvăluit că a votat cu Obama, chiar dacă ea este împotriva avortului, pe care el l-a aprobat.

Tânăra din Thorton a mărturisit  că este însă de acord cu celelalte politici ale lui, mai mult decât cu cele prezentate de adversarul republican al lui Obama, Mitt Romney şi de aceea l-a ales pe el.

Galicia,  a născut o fetiţă şi este în culmea fericirii. „Este primul meu copil, este fetiţă, iar eu am vrut să fac impresie bună. Am vrut să am ce să îi povestesc” despre împrejurările în care a venit pe lume, a povestit Galicia, scrie myfoxchicago.com.