ALEGERI SUA 2020. Donald Trump, critici dure la adresa măsurilor luate de Europa: „Sunt draconice”. Ce sfaturi dă preşedintele american

Donald Trump vine cu critici dure la adresa măsurilor restrictive luate de Europa în contextul crizei actuale. Preşedintele ameriican spune că restricţiile sunt "draconice" şi atenţionează că Joe Biden va imita aceste măsuri şi va zdrobi economia.

RomaniaTV.net
02 nov. 2020, 05:52
ALEGERI SUA 2020. Donald Trump, critici dure la adresa măsurilor luate de Europa: „Sunt draconice”. Ce sfaturi dă preşedintele american

„Europa a impus restricţii draconice, iar cazurile au crescut, iar decesele au crescut, dar gândiţi-vă la asta – draconice”, le-a spus Trump susţinătorilor săi din Michigan.

„Acum, trebuie să o facă din nou. Ce naiba fac? Cred că voi merge şi le voi explica. Ofer marea revenire americană şi nu avem niciun fel de restricţii. Pot să vă spun că nu există restricţii”, a spus Trump. Acesta a promis să nu mai închidă niciodată părţi din ţară.

Peste 70 de milioane de milioane de americani au votat deja, prin corespondenţă sau în persoană, cu o săptămână înainte de alegerile americane în care preşedintele în exerciţiu Donald Trump îl înfruntă pe democratul Joe Biden. 

Concret, statul Texas a înregistrat aproape 87% din voturile exprimate în 2016, North Carolina 72%, Georgia 71%, iar Florida două treimi. Wisconsinul şi Michiganul se apropie de 50%.

Citeşte şi: ALEGERI SUA 2020. Donald Trump a votat deja în contul scrutinului din 3 noiembrie. Declaraţia preşedintelui, la ieşirea de la urne