ALEGERI TURUL II. Radu Banciu: Transmit PROSTIMII din această ţară că Ponta a câştigat alegerile

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Jurnalistul Radu Banciu a spus, vineri seara, în emisiunea pe care o realizează la B1 TV, că Victor Ponta este câștigătorul detașat al alegerilor de duminică.

15 nov. 2014, 09:44
ALEGERI TURUL II. Radu Banciu: Transmit PROSTIMII din această ţară că Ponta a câştigat alegerile

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. „Relansarea USL-ului este încă o greșeală de campanie a lui Ponta, deși el e clar câștigătorul detașat al alegerilor de duminică. Nu e niciun suspans. Îi transmit prostimii din această țară că Ponta a câștigat alegerile prezidențiale din România, să nu-și mai facă griji. Dormiți bine noaptea asta și mâine noapte la fel. S-a terminat, alegerile sunt câștigate de cel care a meritat să le câștige în această campanie.

Iohannis a fost o eroare de casting a dreptei românești. L-au împins într-o luptă care, evident, nu este a lui. De luni încolo, Iohannis nu va mai reprezenta nimic în politica din România. Așa de repede se va așterne pământul peste el, ca peste o femeie obișnuită, aproape fără nume. Deja ne gândim cum Dumnezeu a ajuns el candidatul dreptei?„, a spus Radu Banciu, citat de reportervirtual.ro.

CITEŞTE ŞI Radu Banciu dezamăgit de Iohannis: „M-am plicitist de Iohannis, nu mai vreau să-l văd”. Ce spune de Ponta