ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. Traian Băsescu, HUIDUIT la vot. Reacţia preşedintelui VIDEO

ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. Preşedintele Traian Băsescu a fost huiduit de câteva persoane, la ieşirea din secţia de votare de la Liceul AD Xenopol, unde şi-a exercitat votul, dar a şi fost aplaudat de un grup de tineri.

RomaniaTV.net
25 mai 2014, 09:18
ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. Traian Băsescu, HUIDUIT la vot. Reacţia preşedintelui  VIDEO

ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. Traian Băsescu a votat, în jurul orei 12.00, la Liceul AD Xenopol, unde a venit însoţit de soţia sa, Maria Băsescu. Dacă la venire, şeful statului a fost întâmpinat cu aplauze, la plecare, acesta a fost şi huiduit.

„Jos Băsescu”, „Dictatorul”, au strigat contestatarii preşedintelui.

Băsescu le-a declarat jurnaliştilor ca ştie şi este informat că, oriunde merge, va fi întâmpinat şi de asftel de grupuri. „Nu te împiedici de atâta lucru”, a spus preşedintele.

Întrebat cum califică incidentul de la Constanţa când a fost scuipat de un bărbat, Băsescu a răspuns sec: „Calificaţi-l dvs”.

ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014 Traian Băsescu: Am votat pentru un partid nou care va continua reformele

Peste 18 milioane de românii sunt aşteptaţi astăzi la urne pentru a-i desemna pe cei 32 de politicieni care vor merge în Parlamentul European.

Secţiile de votare s-au deschis la ora 7.00 şi se vor închide la 21.00. RomaniaTV.net prezintă, pe parcursul întregii zile, modul cum se derulează procesul de votare, iar la 21.00, la închiderea urnelor, România TV dă publicităţii rezultatele EXIT-POLL-ului realizat de CSCI.