REZULTATE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. Vasile Blaga: Scorul PDL putea fi mai bun VIDEO

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat duminică că scorul democrat-liberalilor din exit-poll-uri este unul acceptabil, dar putea fi unul mai bun, pentru că îşi pusese speranţele într-o participare mai mare la vot, în special în zonele în care, tradiţional, PDL stă mai bine. Conform exit-poll-urilor prezentate de posturile de televiziune, PDL a obţinut la alegerile europarlamentare de duminică aproximativ 12% din voturi.

RomaniaTV.net
25 mai 2014, 18:28
REZULTATE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. Vasile Blaga: Scorul PDL putea fi mai bun VIDEO

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. „Putea fi un procent mai bun, dar, în condiţiile date, este un procent acceptabil, dar putea fi un procent mai bun, îmi puneam speranţe într-o participare mai mare la vot în special în zonele în care, tradiţional, PDL stă mult mai bine, dar trebuie să respectăm decizia electoratului şi vom şti mai bine cum stăm în jur de ora 2-3 în noaptea asta„, a spus Blaga, la sediul PDL.

Întrebat dacă după aceste alegeri vor fi demarate discuţii pentru unificarea dreptei, Blaga a spus că trebuie să se aştepte rezultatele finale pentru a şti cum stă fiecare partid în parte.

„Sigur că o să avem (discuţii cu alte partide de dreapta – n.r.), dar să avem răbdare în seara asta şi să ştim exact cum stă fiecare în parte, pentru că mulţi se bucură înainte de vreme. În 2009, unii cântau ‘Mihaela, dragostea mea’ pe la ora asta, dimineaţa a fost altfel”, a explicat preşedintele PDL.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Blaga a mulţumit în numele PDL tuturor românilor pentru că şi-au făcut timp şi au mers la vot şi au optat pentru viitorul României în UE.

Suntem strâns legaţi de UE, pentru că asta înseamnă bunăstare, asta înseamnă mai mulţi bani pentru România, mai mulţi bani pentru proiectele atât de importante de infrastructură, sănătate, învăţământ, bani pentru fermieri, bani pentru IMM-uri. Aş vrea să le mulţumesc acelora care au avut încredere şi au votat PDL. Le mulţumesc militanţilor acestui partid care a fost lovit şi din interior şi din afară şi să-i rog să aibă răbdare să rămână în secţiile de votare pentru a putea să terminăm numărătoarea paralelă’, a precizat Blaga.

Conform exit-poll-urilor prezentate de posturile de televiziune, PDL a obţinut la alegerile europarlamentare de duminică aproximativ 12% din voturi.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Potrivit unui EXIT-POLL CSCI, Alianţa PSD-UNPR-PC a câştigat ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014.

Potrivit datelor EXIT-POLL-ului, prezentat duminică, la ora 21.00, de România TV, Alianţa a obţinut 43% din opţiunile de vot ale românilor, în timp ce PNL a obţinut doar 14%.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. EXIT-POLL. Conform EXIT-POLL-ULUI CSCI, PNL a fost votat de 14% dintre cei care au mers la urne.

PDL se clasează pe poziţia a treia, foarte aproape de PNL, cu 12%, iar PMP trece fără emoţii pragul electoral, obţinând 7% din voturi.

Potrivit EXIT-POLL-ului CSCI, UDMR  a fost votat de 6% dintre români. Mircea Diaconu a obţinut 4% din voturi.