Alertă cu bombă în apropierea unui mall din Capitală. Coletul suspect, pus chiar într-o stație de autobuz

Este panică în Capitală, sâmbătă după-amiază, după ce un colet suspect a fost găsit în apropierea unui mall din sectorul 4.

07 aug. 2021, 18:45
Alertă cu bombă în apropierea unui mall din Capitală. Coletul suspect, pus chiar într-o stație de autobuz
Bărbat găsit mort cu două cuţite înfipte în piept. Crimă şocantă în Maramureş

Alertă cu bombă în apropierea unui mall din Capitală. O echipă SRI a ajuns deja la faţa locului şi verifică zona. Un cetăţean care trecea prin zonă şi a văzut coletul suspect, care i-a atras atenţia, şi a sunat la 112.

Alertă cu bombă în apropierea unui mall din Capitală. Coletul suspect, pus chiar într-o stație de autobuz

La faţa locului, a mai ajuns o Ambulanţă şi un echipaj de Poliţie, conform procedurii în astfel de cazuri.

De altfel, la sfârșitul lunii trecute, o alertă cu bombă a avut loc la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecției Copilului Iaşi, unde autoritățile au intervenit de urgenţă.

Alertă cu bombă la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecției Copilului Iaşi, unde autoritățile au intervenit de urgenţă. Un ehipaj al brigăzii antiteroriste şi poliţiştii s-au deplasat la faţa locului după ce tatăl unui copil de la centru ameninţă că va pune o bombă.

„În urmă cu 30 de minute un tată a unui minor care se afla în asistenta maternală a fost şi a făcut scandal. A spart geamul uşii de la centru, a fost rănit. A fugit aminintand că se întoarce cu o bombă. Părintele nu este la primul gest de astfel. Pentru siguranţa tuturor au fost sesizate toate organele legii”, a declarat Tiberiu Bantaș, purtător de cuvânt DGASPC Iaşi, conform Bzi.ro.

Citește și: EXCLUSIV | Fost pilot, scenariu-bombă în cazul elicopterului care a aterizat forţat în zona Aviatorilor. „A fost un exerciţiu penibil de demonstraţie de a se ateriza într-o zonă circulată”
Alertă cu bombă la sediul IGPR. Poliţiştii au intervenit de urgenţă, după ce o persoană a anunţat că în sediul Inspectoratul General al Poliţiei Române s-ar afla un dispozitiv exploziv.

Structura pirotehnică din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a făcut verificări, iar sesizarea nu a fost confirmată. Poliţiştii au identificat persoana care a sunat şi în prezent este audiată la sediul unei subunităţi de poliţie din judeţul Ilfov, conform Mediafax.

Citește și: Ies detalii-bombă la iveală, de la Primăria Bacău. Edilul USR-ist l-a angajat fictiv pe Ionuț Avram la Camera Deputaților. Senator PSD: Se pare că jocurile de noroc nu sunt singura pasiune