Alertă cu bombă la Mall Băneasa. Angajaţii şi clienţii, evacuaţi de urgenţă. UPDATE: Apelul la 112 a fost făcut de un minor care a vrut să facă o glumă

Autoritățile au primit, vineri 14 ianuarie, o alertă cu bombă la Mall Băneasa din Capitală. Accesul în centrul comercial a fost restricţionat.

14 ian. 2022, 21:19
Alertă cu bombă la Mall Băneasa. Angajaţii şi clienţii, evacuaţi de urgenţă. UPDATE: Apelul la 112 a fost făcut de un minor care a vrut să facă o glumă

UPDATE:

Apelul la 112 a fost făcut de un minor care a vrut să facă o glumă. Acesta a fost dus la sediul Poliţiei pentru declaraţii. „Urmare sesizării formulate în sistem 112, în care o persoană anunța existența unui dispozitiv exploziv în incinta unui complex comercial din sectorul 1, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au identificat inițiatorul apelului, un minor de 15 ani. Cel în cauză a fost sancționat contravențional cu suma de 2000 lei conform OUG 34/2008„, au anunţat reprezentanţii Poliţiei.

ŞTIREA INIŢIALĂ: La faţa locului, s-au deplasat trupele Antitero, mai multe autospeciale de pompieri şi ambulanţe, iar centrul comercial a fost evacuat de urgenţă. A fost identificat un pachet suspect. Aglomerația a afectat traficul din zonă.

O amenințare falsă cu bombă a fost făcută şi pe 29 decembrie, de data aceasta la centrul comercial Park Lake din sectorul 3 al Capitalei. Atunci, ameninţarea a fost făcută pe mail, autorităţile descizând respectivul mail la aproximativ 10 ore după ce a fost primit.

Citeste si Vrei să mergi la film la mall sau la restaurant? S-au schimbat regulile în starea de alertă