Alertă falsă cu bombă la o şcoală din Bucureşti. Zeci de elevi şi profesori, evacuaţi de urgenţă

O persoană a sunat, luni, la Poliţie, spunând că există un dispozitiv explozibil într-o şcoală din Sectorul 2 al Capitalei.

30 mai 2022, 14:37
Alertă falsă cu bombă la o şcoală din Bucureşti. Zeci de elevi şi profesori, evacuaţi de urgenţă

Alertă cu bombă la o şcoală din Bucureşti. Forţele de ordine au precizat că nu a fost identificat niciun pericol în școală.

Elevii și profesorii aflaţi în unitatea de învăţământ au fost evacuați, anunță Poliția Capitalei.

Poliţiştii spun că au fost alertaţi, luni, în jurul orei 13:30.

„O persoană a apelat numărul direct al unei secții de poliție și a comunicat faptul ca la o unitate de învățământ din sectorul 2 s-ar afla un dispozitiv exploziv. Au fost dispuse, de urgență, măsuri de evacuare a elevilor și personalului și restricționarea traficului în perimetrul adiacent fiind declanșate verificări de către specialiștii pirotehnicieni”, a transmis Poliția Capitalei.

Citeşte şi: Tot ce trebuie să știi despre programul “Masă sănătoasă în școli” în care se investește un miliard de euro. Cîmpeanu: Aproape 700.000 de elevi ar urma să beneficieze

Din primele informații este vorba despre Școala 39 Colentina, conform România TV.

O altă şcoală a fost evacuată, vineri, în urma unei alerte cu bombă. Este vorba despre şcoala 84 din sectorul 3. Autorităţile spun că alarma s-a dovedit a fi una falsă.

Citeşte şi: Un copil de 10 ani a ameninţat că va comite un atac armat la şcoală. Băiatul a scris că va provoca o baie de sânge