Alertă cu bombă la o secţie de Poliţie din Ploieşti! Mobilizare impresionantă VIDEO

O secţie de Poliţie din Ploieşti a fost vizată, sâmbătă seară, de o ameninţare cu bomba. Clădirea a fost imediat evacuată.

12 feb. 2022, 22:29
Alertă cu bombă la o secţie de Poliţie din Ploieşti! Mobilizare impresionantă VIDEO
foto: Observatorulph

Alertă cu bombă la o secţie de Poliţie din Ploieşti! Poliţiştii au fost sesizaţi în jurul orei 21:00 de o persoană despre faptul că în secţie urmează să explodeze o bombă.

„În baza sesizării s-a format echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, evacuând persoanele aflate în incinta unităţii şi asigurând zona. La acest moment s-a identificat apelantul, fiind efectuate verificări în vederea depistării acestuia şi luării măsurilor legale ce se impun”, a transmis Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, conform Agerpres.

Citeşte şi: Tragedie la Therme Bucureşti! Un băiat de 17 ani s-a înecat la centrul termal

Surse din rândul anchetatorilor susţin că bărbatul care a sunat la 112 are 32 de ani. După ce a consumat alcool, tânărul s-ar fi certat cu iubita şi, de supărare, a pus mâna pe telefon, spunând că o bombă va exploda în la Secția nr. 2 de Poliție din Ploiești, conform Observatorulph.

Amenințarea s-a dovedit a fi falsă.

Citeşte şi: Cristina Demetrescu i-a făcut astrograma lui Vladimir Putin: „Are crucea tiranului, se va crede Dumnezeu pe pământ”