Tragedie la Therme Bucureşti! Un băiat de 17 ani s-a înecat la centrul termal

Scene şocante la Therme Bucureşti! Un adolescent de 17 ani s-a înecat la centrul termal de recreere din Baloteşti, judeţul Ilfov.

12 feb. 2022, 21:25
Tragedie la Therme Bucureşti! Un băiat de 17 ani s-a înecat la centrul termal

Tragedie la Therme Bucureşti! Băiatul nu a putut fi salvat, în pofida eforturilor depuse de echipajul medical pentru a-l resuscita. Salvatorii au fost nevoiţi să declare decesul.

Alarma s-a dat, sâmbătă seara, în jurul orei 19:48. Angajaţii centrului termal din Baloteşti au alertat Poliţia despre faptul că un bărbat s-a înecat.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Otopeni pentru efectuarea de activități din competență, în cauză fiind identificată victima, respectiv un adolescent, în vârstă de 17 ani, care era împreună cu unchiul său la respectivul centru de recreere.

Citeşte şi: Doi urşi au vrut să intre într-un hotel din Sinaia. Imagini terifiante: „Nu sunteți în siguranță și nici copiii voștri”

Un tânăr s-a înecat la Therme Bucureşti! Salvatorii au fost chemaţi de urgenţă

La acest moment, echipajul medical prezent la fața locului au efectuat manevre de resuscitare pentru salvarea vieții persoanei în cauză.

Victima este un adolescent de 17 ani din localitatea Dragomirești Deal, județul Ilfov, conform Antena3.

După moartea băiatului, a fost anunţat Serviciul de Medicină Legală Ilfov. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov pentru stabilirea cu certitudine situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun.

Nu este prima oară când au loc astfel de incidente la Therme Bucureşti. În martie 2016, o fetiţă de şapte ani a ajuns în comă la spital, după ce s-a înecat la centrul termal de recreere.

Potrivit reprezentanţilor Therme, copila se afla nesupravegheată în apă. Fetiţa se află în comă la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.

„Da, este adevarat, o masina SMURD a ajuns la fata locului pentru a acorda ajutor unui copil. Fetita a fost dusa la spital in stare grava” a declarat Raed Arafat.

Potrivit reprezentanţilor Therme, personalul medical din cadrul complexului a acordat primul ajutor copilei, până la sosirea echipajului SMURD.

„În data de 15 martie 2016, personalul medical din cadrul complexului Therme București a intervenit pentru a pune în siguranță o fetiță în vârstă de 7 ani care se afla în apă nesupravegheată de familie. Personalul Therme București a intervenit imediat cu manevre specifice, iar ulterior aceasta a fost preluată de un echipaj SMURD în stare de conștiență și transportată la un spital din București. Ulterior fetița a dorit în mod special să mulțumească salvatorilor ei, familia contactând reprezentanții Therme București. Compania Therme Bucuresti și personalul medical din cadrul centrului implicat în salvarea fetiței sunt alături de ea și de familie și își exprimă speranța într-o însănătoșire cât mai grabnică”, au transmis reprezentanţii Therme Bucureşti, pentru Romaniatv.net.

Citeşte şi: Cristina Demetrescu i-a făcut astrograma lui Vladimir Putin: „Are crucea tiranului, se va crede Dumnezeu pe pământ”