Alertă cu bombă la un liceu din Vaslui. Sute de elevi au fost evacuați în timp ce susțineau simularea la Bacalaureat

Alertă cu bombă la un liceu din Vaslui. O alarmă a avut loc, miercuri, la Liceul Mihail Kogălniceanu din Vaslui, iar sute de elevi au fost evacuaţi, poliţiştii precizând că alerta a fost primită pe e-mailul Poliţiei Locale.

07 dec. 2022, 13:37
Alertă cu bombă la un liceu din Vaslui. Sute de elevi au fost evacuați în timp ce susțineau simularea la Bacalaureat
alarmă a avut loc la Liceul Mihail Kogălniceanu din Vaslui

Alertă cu bombă la un liceu din Vaslui. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui a anunţat că Poliţia Locală Vaslui a primit, miercuri, la ora 11.19, pe adresa de e-mail a unităţii, un mesaj electronic referitor la amplasarea unor materiale explozive, în incinta liceului Mihai Kogălniceanu din municipiul Vaslui.

Alertă cu bombă la un liceu din Vaslui

Unitatea de învăţământ, în care se aflau sute de elevi, a fost evacuată. La ora transmiterii acestei ştiri, autorităţile fac verificări la liceul respectiv şi caută eventualele materiale explozive, potrivit News.ro.

Citește și: Comisar-şef din Vaslui fotografiat gol puşcă în maşina de Poliţie. Pozele au ajuns şi la ministrul Lucian Bode

Scene șocante au avut loc în urmă cu două săptămâni într-o localitate din Vaslui. Un bărbat agresiv a amenințat polițiștii și ambulanțierii chemați de tatăl lui ca să-l oprească din scandal. Nervos, bărbatul și-a lovit părinții cu toporul în timp de salvatorii erau la poartă. Individul a fost oprit doar cu focuri de armă.

Totul a început când tatăl bărbatului de 33 de ani din localitatea Protopopești, judeţul Vaslui, a sunat la 112 să ceară ajutor pentru că acesta făcea scandal. La fața locului a fost trimisă o ambulanță ca să-l ducă pe individ la psihiatrie. Când i-a văzut pe salvatori, bărbatul a devenit recalcitrant și a început să-i amenințe.

Când am ajuns nu voia să iasă. A ieşit însoţit de tatăl lui cu privirea tulbure. S-a aşezat pe scaun, i-am luat tensiunea. La un moment dat a rupt fire aparatului tensiometru, m-a împins şi s-a dus sa aduca toporul sau cutitul. M-a împins şi m-a dat jos din maşină. Când am văzut că vine cu cuţitul, am fugit. Nu avem nimic, spray”, a povestit ambulanţierul. (Citește AICI mai multe detalii)