Alertă cu bombă la un mall din Brăila. Zeci de oameni, evacuaţi de urgenţă

Autorităţile din Brăila sunt în alertă, după ce au fost anunţate că într-un centru comercial din oraş s-ar afla un dispozitiv explozibil. Oamenii aflaţi la cumpărături au fost evacuaţi de urgenţă.

31 ian. 2022, 18:37
Alertă cu bombă la un mall din Brăila. Zeci de oameni, evacuaţi de urgenţă
foto: obiectivbr.ro

Alertă cu bombă la un mall din Brăila. Poliţiştii au fost puşi pe jar după ce o persoană a sunat la serviciul relaţii cu clienţii al unui centru comercial, spunând că în clădire s-ar afla un dispozitiv explozibil.

Centrul comercial a fost evacuat.

„În jurul orei 17:15, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 de către un angajat al unui centru comercial, că, la Serviciul Relaţii Clienţi a fost primit un apel care anunţa existenţa unui material exploziv în incinta societăţii”, a transmis, luni, IPJ Brăila, conform Obiectivbr.

Citeşte şi: Dezmăţ în lockdown, în sediul Guvernului britanic. Ancheta relevă că au avut loc 12 petreceri, Boris Johnson refuză încă să demisioneze

La faţa locului s-au deplasat poliţişti, jandarmi şi pompieri, centrul comercial fiind evacuat.

În prezent, poliţiştii fac verificări pentru identificarea eventualului dispozitiv, dar şi a persoanei care a făcut ameninţarea.

Citeşte şi: Alimentul banal care se găsește la conservă și face minuni pentru sănătate. E plin de nutrienți și antioxidanți și vine cu beneficii importante pentru creier și inimă!