Alertă de călătorie pentru Tanzania emisă de MAE, în timpul vizitei lui Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis ajunge joi în Tanzania, ca parte a turneului său în Africa. Înaintea sosirii șefului statului și a soției sale, Carmen, în Tanzania, o alertă de călătorie a fost emisă pentru această țară, pe 14 noiembrie, de către Ministerul Afacerilor Externe.

16 nov. 2023, 11:46
Alertă de călătorie pentru Tanzania emisă de MAE, în timpul vizitei lui Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis ajunge în Tanzania, joi, în cadrul turneului său african, scrie presa din această țară transmițând că șeful statului va fi în vizită timp de patru zile și va merge inclusiv în zonele turistice din Zanzibar – Stone Town, locul în care s-a născut Freddie Mercury.

Klaus Iohannis va fi întâmpinat la aeroport de ministrul de externe tanzanian și o va întâlni și pe președinta Samia Suluhu Hassan. Într-una dintre cele patru zile, Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, vor vizita Zanzibar, o regiune autonomă și exotică a Tanzaniei.

Printre destinațiile exotice în care va ajunge Klaus Iohannis se află și Stone Town, un oraș cu o importanță istorică și turistică majoră în Africa. Stone Town este principala atracție turistică a Tanzaniei, sit din Patrimoniul Mondial UNESCO.

După Tanzania, Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, vor ajunge în Senegal și Capul Verde.

Citește și Prima Doamnă a României a gafat din nou! Cum arată sandalele de 890 de euro cu care Carmen Iohannis a încălcat protocolul în vizita din Kenya

 

Klaus Iohannis și Prima Doamna, imagini de colecție în safari în Kenya! Cei doi s-au plimbat prin Parcul National Nairobi ca să admire animalele sălbatice

Președintele României, Klaus Iohannis, împreună cu soția sa, Carmen Iohannis, se află în plin turneu în Africa. Cei doi au mers, miercuri în cea de a doua zi a vizitei lor în Kenya, în safari, unde au fost surprinși în timp ce admirau cu uimire exoticele animale.

Departamentul kenyan pentru rezervații naturale din cadrul Ministerului Turismului au publicat miercuri mai multe imagini de colecție cu președintele Klaus Iohannis și Prima Doamnă.

În vizita lor din Parcul Național Nairobi, șeful statului și soția sau au fost însoțiți  de un secretar de stat din Ministerul Turismului și Faunei Sălbatice din Kenya, care le-a explicat celor doi mai multe detalii despre safari.

Și de această dată toate privirile au fost îndreptate către Prima Doamnă care a optat să poarte o pereche de blugi negri, simpli, o cămașă albă lungă pe care a accesorizat-o în talie cu o curea Louis Vuitton, care costă în jur de 600 de euro.