Alertă de coronavirus la Primăria Sectorului 4. Toţi angajaţii sunt testaţi

Primăria Sectorului 4 a anunţat că, luni, va testa toţi angajaţii pentru a depista dacă sunt infectaţi cu noul coronavirus (COVID-19).

RomaniaTV.net
27 iul. 2020, 04:56
Alertă de coronavirus la Primăria Sectorului 4. Toţi angajaţii sunt testaţi

„Ca urmare a faptului că doi angajaţi ai autorităţii locale au fost confirmaţi pozitiv la testul COVID-19 în weekendul trecut, primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a dispus testarea în regim de urgenţă, în cursul zilei de astăzi, a tuturor funcţionarilor angajaţi ai Primăriei Sectorului 4”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sectorului 4, citat de Agerpres.

Sediul Primăriei Sectorului 4 a fost dezinfectat şi igienizat încă de duminică în aşa fel fel încât activitatea instituţiei să continue în regim normal, cu un număr minim necesar de oameni.

Victor Ponta, despre evoluţia pandemiei în România: Mi se pare ca e un haos. În afară de propagandă la televizor nu s-a facut nimic

Referitor la cei doi angajaţi testaţi pozitiv pentru COVID-19, Primăria Sectorului 4 a precizat că aceştia nu lucrau în relaţie directă cu publicul. În urma unei anchete epidemiologice, persoanele cu care cei doi angajaţi au intrat în contact au fost izolate la domiciliu pentru următoarele 14 zile.

Val de infectări cu coronavirus la Spitalul „Victor Babeş” din Craiova. Peste 20 de cadre medicale au fost infectate