Alertă de incendiu la Mall Băneasa. Clienţii au fost evacuaţi de urgenţă. VIDEO

Momente de panică la unul dintre cele mai mari mall-uri din România! Sute de persoane au fost evacuate din Mall Băneasa după o alertă de incendiu.

19 sept. 2021, 18:01
Alertă de incendiu la Mall Băneasa. Clienţii au fost evacuaţi de urgenţă. VIDEO

Alertă de incendiu la Mall Băneasa. Incendiul a izbucnit la unul dintre restaurantale aflate în incinta mall-ului. Este vorba despre restaurantul libanez aflat la primul etaj al clădirii. Hota restaurantului a luat foc din cauza faptului că era îmbibată cu grăsime. Fumul gros rezultat din arderea grăsimii s-a extins cu repeziciune pe etaj, apoi a cuprins întreaga clădire.

Incendiu la Mall Băneasa dupa ce hota unui restaurant a luat foc

Atât clienţii, cât şi angajaţii mall-ului au fost evacuaţi de urgenţă.

Citeste si Nuntă încheiată tragic! Mirele a ajuns la spital cu coloana fracturată după ce a fost scăpat din brațe de nuntașii care l-au luat pe sus. VIDEO

Clienţii aflaţi în incinta mall-ului au fost evacuaţi de urgenţă. Nimeni nu mai are voie să intre în incinta mall-ului, iar fumul provocat în urma focului s-a răspândit în interiorul clădiriii.

Mai mulţi martori au postat pe Facebook scurte filmări din timpul evacuării. Din imaginile de la fața locului se poate observa cum toate persoanele au fost evacuate și așteaptă în fața mall-ului. Este foarte multă agitație, iar unii copii s-au panicat și au început să plângă.

 

Tavanul mall-ului din Cluj s-a prăbuşit

Într-un alt mall din ţară a avut loc, tot azi, un incident şocant. Tavanul dintr-un mall din Cluj s-a prăbuşit duminică dimineaţă. Imagini teribile au apărut pe Internet din Iulius Mall Cluj, în timp ce bucăţi de tavan cădeau una câte una. Înainte de incident curgea apă prin tavan, după ce s-a spart o conductă de apă.

Incidentul a avut loc duminică dimineaţă, în zona Auchan. Oamenii care se aflau prin preajmă s-au panicat foarte tare şi nu ştiau ce se întâmplă când au văzut că tavanul se prăbuşeşte sub ochii lor.

Citeste si ZILE LIBERE 2022. Veşti bune pentru toţi angajaţii, sunt DOUĂ libere în plus faţă de 2021

Incidentul la care faceți referire a fost cauzat de fisurarea unei țevi de agent termic rece, apa scursă deteriorând o porțiune din tavanul fals, care a cedat. Ulterior, tavanul a fost decupat controlat pe o suprafață mai mare pentru a se putea interveni.

Nimeni nu a fost rănit și nu au fost alte pagube. Zona a fost delimitată rapid și se lucrează deja la remediere, activitatea nefiind afectată. Întregul sistem de instalații al mall-ului și cel de climatizare este verificat periodic, însă nu a fost o defecțiune care putea fi sesizată.

Ne cerem scuze clienților pentru disconfortul creat!„, se arată în comunicatul transmis presei de reprezentanţii mall-ului.