Nuntă încheiată tragic! Mirele a ajuns la spital cu coloana fracturată după ce a fost scăpat din brațe de nuntașii care l-au luat pe sus. VIDEO

O nuntă s-a încheiat tragic în județul Bihor, după ce mirele a ajuns la spital cu coloana fracturată în două locuri, după ce a fost scăpat din brațe de invitații care l-au luat pe sus. 

19 sept. 2021, 10:23
Nuntă încheiată tragic! Mirele a ajuns la spital cu coloana fracturată după ce a fost scăpat din brațe de nuntașii care l-au luat pe sus. VIDEO

Nuntă încheiată tragic! Incidentul a avut loc la o sală de nunți din Băile Felix. În jurul orei 21:00, la puțin timp după dansul mirilor, Liviu a fost luat pe sus de prieteni.

În imaginile suprinse de un martor se observă cum mirele este aruncat în aer o dată, iar a doua oară prietenii nu mai reuşesc să-l prindă. Imediat, ceilalți invitați l-au ridicat pe tânăr pe scaun și au chemat ambulanţa. Mirele a ajuns la spital în stare gravă, acesta suferind răni grave la două vertebre. Riscul să rămână paralizat nu este, din păcate, exclus.

Citeste si O femeie a murit după ce a fost bătută de soţul său într-o pensiune din Sinaia. Bărbatul avea o alcoolemie uriaşă

După circa 40 de minute de la dansul mirilor, în jurul orei 20:40, au venit să mă ia pe sus, dar nu m-au luat cum trebuie. M-au aruncat odată în sus, pe urmă când m-au aruncat a doua oară, m-au scăpat și am căzut pe spate”, a declarat, de pe patul de spital, pentru BihorJust, Liviu Filimon, mirele ghinionist.

Liviu este de părere că faptul că prietenii l-au luat de pe jos şi l-au aşezat pe scaun l-a fi afectat din punct de vedere medical: “Trebuia să nu mă fi mișcat când eram întins pe jos”.

Nuntă încheiată tragic! Petrecerea a continuat şi după accidentul mirelui

Nunta a continuat și după incident, în sală rămânând doar mireasa cu invitații.

În astfel de cazuri, în termen de 3 luni de la incident, se poate face o plângere penală pentru vătămare corporală din culpă sau se poate merge pe răspundere civilă delictuală, a declarat avocata Ioana Țenț pentru BihorJust.

În cazul în care victima dorește să îi dea în judecată, poate cere daune materiale alcătuite dintr-o sumă de bani pe care o dorește, iar instanța de judecată va decide care sunt daunele pe care trebuie să le primească”, a precizat avocata Ioana Țenț.

Citeste si Primarul unei comune din Vaslui, găsit spânzurat într-un spital privat. Bărbatul suferea de depresie