Alertă în Capitală! Tată care își plimba copilul în cărucior, lovit intenționat cu mașina. Șoferul vinovat a fost reţinut

Incident alarmant în Capitală! Un bărbat care își plimba copilul cu căruciorul a fost lovit intenționat de un șofer.

15 ian. 2021, 15:17
Alertă în Capitală! Tată care își plimba copilul în cărucior, lovit intenționat cu mașina. Șoferul vinovat a fost reţinut
foto: captură Digi 24

UPDATE: Şoferul recalcitrant care a lovit, vineri, în Bucureşti, un cărucior în care se afla un bebeluş, acroşându-l şi pe tatăl acestuia, a fost reţinut de oamenii legii. Acum cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.Șoferul şi tatăl copilului în cărucior nu se cunoşteau. Între cei doi ar fi izbucnit o altercaţie, întrucât şoferul şi-a parcat maşina pe trotuar, iar tatăl nu avea loc să treacă.

După schimbul tăios de replici, şoferul a urcat în maşină, a lovit căruciorul şi pe tatăl copilului şi apoi a plecat lăsându-și victima în stare de șoc.

Bărbatul își plimba copilul în cărucior, pe străzile din București, iar la un moment dat un șofer a intrat cu mașina în ei.

La scurt timp, șoferul vinovat a părăsit locul accidentului. Victima a sunat imediat la 112 și a reclamat că șoferul l-a lovit intenționat.

Poliția a început verificările și l-a identificat pe șoferul care a produs accidentul. Acesta  a fost dus la secția de poliție pentru audieri, potrivit Mediafax.

Cercetările au fost preluate și sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri pentru a fi stabilit cu exactitate ce s-a întâmplat.

Un alt incident neobișnuit tot în Capitală: O maşină era să cadă de pe Podul Basarab

Un alt șofer a fugit de la locul accidentului în urmă cu câteva zile. Este vorba despre un accident neobișnuit, care a avut loc miercuri pe Podul Basarab din Capitală.

Un șofer a derapat și a ajuns pe linia tramvaiului 1. În urma impactului, mașina a spulberat și 10 metri din gardul de fier, iar șoferul a fugit de la locul faptei. În urma căutărilor, polițiștii de la Brigada Rutieră au reușit să-l găsească șoferul fugar. Acesta era băut.

Polițiștii au găsit la fața locului doar pasagerul care se afla pe locul din dreapta. Acesta le-a spus agenților că șoferul care a provocat accidentul s-a dus să cumpere apă și nu s-a mai întors.

Polițiștii de la Brigada Rutieră l-au găsit în cele din urmă pe șoferul fugar, care era în stare de ebrietate. După ce l-au verificat cu etilotestul, agenţii au stabilit că bărbatul avea o concentrație de 0,32 alcool pur în aerul expirat. În schimb, rezultatul testului la substanțele stupefiante a fost negativ.