ALERTĂ în Capitală. Un bărbat a fost găsit mort în Parcul IOR!

Este alertă, joi dimineaţă în Capitală. Un bărbat a fost găsit înecat în parcul IOR din Sectorul 3, din Bucureşti.

22 apr. 2021, 11:12
ALERTĂ în Capitală. Un bărbat a fost găsit mort în Parcul IOR!

ALERTĂ în Capitală. Un bărbat a fost găsit mort în Parcul IOR! Potrivit unor surse citate de Realitatea Plus, bărbatul găsit înecat ar avea în jur de 46 de ani.

ALERTĂ în Capitală. Un bărbat a fost găsit mort în Parcul IOR!

Trupul său a fost descoperit de angajații din zona parcului IOR, care curățau lacul. În continuare, trebuie să se stabilească dacă a fost vorba despre o sinucidere sau despre o crimă.

În astfel de situații, se caută imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă, pentru a fi determinate împrejurările în care a avut loc decesul.

În urmă cu câteva zile, au fost scene dramatice în Tecuci, județul Galați! Un polițist de doar 37 de ani a fost găsit în stop cardio-respirator în mașina sa personală. Din păcate, el nu a mai putut fi salvat de cadrele medicale ajunse la fața locului.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani se afla în afara orele de serviciu, fiind găsit în stop cardio-respirator în mașina personală. În încercarea de a fi salvat, polițistul a fost transportat de urgență la Spitalul din Tecuci, unde cadrele medicale au făcut tot posibilul pentru a-i salva viața. Însă, manevrele acestora au fost în zadar, fiind constatat decesul.

Pe cadavrul bărbatului nu au fost identificate urme de violenţă care să indice crimă sau sinucidere. Persoanele apropiate bărbatului susțin că omul legii nu ar fi avut nicio problemă de sănătate. În acest caz, oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală pentru a elucida circumstanțele în care s-a produs decesul. Bărbatul era angajat al Inspectoratului de Poliție al Județului Galați, fiind ajutorul șefului de post de la Nicorești. O persoană a sunat la 112 și a anunțat că un bărbat aflat la volan este leșinat într-un autoturism, în centrul municipiului Tecuci. La fața locului a fost trimis un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță, care a început manevrele se resuscitare. Din nefericire, agentul de poliție a decedat.

Acesta avea 38 ani și era tatăl a doi copii minori. Urmează să se stabilească din ce cauză a murit polițistul de la Nicorești.

Citeşte şi: Cazul bărbatului din Piteşti mort după intervenţia poliţiştilor se mută la Parchetul Militar. A fost reţinut şi un jandarm
 


loading...
Partenerii noștri